Сензациите в пресата: Бултраси вилнеят в Каварна, японци снимат филм за футболист на Берое

Ве­лизар Гърка е бил напръскан със спрей, за да бъде усмирен

Сензациите в пресата: Бултраси вилнеят в Каварна, японци снимат филм за футболист на Берое

„Тема Спорт“: Японци правят филм за Като
 

Халфът на Берое Кохей Като се радваше на се­риозен интерес вчера. След мача с Левски той бе наобиколен от група японски журналисти, които правят филм за него. Като пристиг­на в Стара Загора през лято­то. Той бе трансфериран по изричното настояване на вече бившия треньор на ти­ма Александър Димитров. Японецът започна силно кам­панията, а до момента той е изиграл 19 мача за тима в

Първа лига, 8 които е отбе­лязал 1 гол. В началото Ко­хей Като не се вписваше в плановете на Ферарио Спа­сов, но след това успя да си извоюва място на терена и при него. Той измести от съ­става бразилеца Том, който е пред раздяла с клуба.

Двубоят между Берое и сините бе прекъснат за ня-колко минути през първата част. Причината бе, че запалянковците на домакините запалиха множество факли, а гъст дим се разстла над те­рена.

Един от капитаните на Берое – Веселин Пенев, пък награди Мис Берое 2017 Щилиана Кирева. Това се случи на почивката на мача. Той пропусна мача заради наказа­ние.

"Меридиан мач": Бултраси вилнеят и палят в Каварна

Агитката от около 50 бултраси, която подкрепяше Ботев при гостуването на Черно море в Кавар­на, е създала доста проблеми на полици­ята по пътя си към северния морски град. Заради повреда в един от автомоби­лите, с които са пъ­тували привържени­ците, те са се забави­ли по пътя и са прис­тигнали малко след началото на двубоя.

Полицията обаче не ги е пуснала на трибуните, тъй като момичето, което продавало билети, било затворило каса­та. След доста разп­равии пловдивчани все пак заели места в сектора за гости, но веднага започнали да тъпчат две фланел­ки, свалени от фенове на Черно море, и знаме на „моряци­те“, след което ги разпънали на ограда­та.

Органите на реда поискали от бултрасите да свалят тро­феите и да не прово­кират публиката в останалите сектори, но те отказали и след разгорещен спор в крайна сметка де­монстративно ги за­палили.

При друг инцидент по пътя към Каварна след пререкания с полицията популяр­ният в агитката Ве­лизар Гърка е бил напръскан със спрей, за да бъде усмирен. Той е популярен ге­рой от клип в интернет, в който обижда изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, докато тои дава интер­вю след мач с Ботев в Коматево.

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки