Моуриньо: Хора, борещи се за всеки цент, критикуват мултимилионера Погба

Тези хора са завистници, избухна Специалния

Моуриньо: Хора, борещи се за всеки цент, критикуват мултимилионера Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определи критиките към Пол Погба като завистливи, идващи от хора, които имат "истински проблеми със собствения си живот".

През лятото Погба се завърна на "Олд Трафорд" срещу рекордната сума от 105 милиона евро, като в 25 мача във Висшата лига има 4 гола и 3 асистенции. Въпреки това Моуриньо е повече от доволен от представянето на 24-годишния французин.

"Не е вината на Погба, че някои анализатори, които имат истински проблеми със собствения си живот и се нуждаят от всеки цент, за да оцелеят, докато Пол е мултимилионер. Тези хора са завистници", каза Моуриньо.

В четвъртък Манчестър Юнайтед приема руския Ростов в реванш от осминафиналите на Лига Европа.

„Мисля, че света губи ценностите си, знаем това, и завистта стига до такова ниво, че съм уплашен, особено ако следващото поколение тръгне в тази посока. Не е виновен Пол, че получава десетократно повече от някои играчи, много добри играчи от миналото. Не е Пол виновен, че някои от анализаторите имат големи проблеми в живота си и им трябва всеки цент да оцелеят, а Пол е мултимилионер. Не е негова вината. Мисля, че той заслужава уважение, че семейството му заслужава уважение. Той идва от семейство на работници, семейство с трима синове. Убеден съм, че на тях им е трябвала много храна на масата всеки ден, защото те са едри момчета и съм сигурен, че родителите им дълги години са работили здраво за тях, за да ги отгледат. Това е хлапе, което напусна Манчестър, за да потърси по-добра възможност за изява и стигна до върха на света със собствени усилия, без ничия помощ. Затова съм много, много притеснен за предишните поколения, при положение че нещата отиват в такава посока, че завистта е навсякъде. Много съм доволен от Пол, клубът също. На него изобщо не му пука какво казват хората”, беше пълният отговор на Моуриньо, когато бе повдигнат въпроса за представянето на Погба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки