Златан: Не оставям недовършена работа, започна ли нещо, всички са доволни

Избрах най-добрия клуб в Англия, винаги влизам, убивам и си излизам, казва Ибра

Златан: Не оставям недовършена работа, започна ли нещо, всички са доволни

Златан Ибрахимович потвърди, че води преговори за удължаване на неговия престой в Манчестър Юнайтед. Ибра пристигна през миналото лято на „Олд Трафорд” и мнозина се съмняваха дали на 35 той ще се справи с темпото в английския футбол, но той накара всички да съжаляват за съмненията си с 26 гола във всички турнири досега в дебютния си сезон.

„Нека да видим какво ще се случи. Имам опция за още година. Искам да се справям отлично докато съм тук, така че нека да видим, има още много време. Наслаждавам се на времето си в един фантастичен клуб, без съмнение един от най-големите в света със страхотен треньор”, заяви Златан Ибрахимович на събитие за представяне на нови парфюми.

Шведът поласка Моуриньо като каза: „Познавам треньора от преди, той е победител, перфектният треньор за този клуб”.

„Да бъдеш играч на Манчестър Юнайтед, не знам колко футболисти имат тази възможност, но аз съм играч на Ман Юнайтед, хората ме искат тук, аз избрах клуба, избрах най-добрия английски клуб, затова нещата се получават”.

Без значение кога ще си тръгне от „Театъра не мечтите”, Ибрахимович е уверен, че феновете ще бъдат доволни.

„Аз съм човек, който когато започне нещо, влагам 200%, а аз правя това, в което съм добър. Влизам, убивам и си излизам. Когато излизам да си върша работата, няма оплаквания, това ми е работата. Никога не оставям недовършена работа. Винаги влизам, върша си работата, това е честна сделка”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки