Радуканов: Не знам защо Янев не ме поздрави

Наставникът на Пирин определи оставането на отбора в елита като основна цел до края на сезона

Радуканов: Не знам защо Янев не ме поздрави

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов заяви, че е доволен от домакинската победа на отбора му срещу Нефтохимик и отдаде несигурностите в играта на неговия тим на напрежението от домакинския мач. Той също така сподели, че целта пред клуба е оставане в Първа професионална лига. 

"Един добър колектив печели заедно, казах на футболистите, че мач се печели и в 95-та минута. Поздравявам футболистите за успеха, а благодаря и на публиката. Искахме повече победата, имахме колебание в първите 15 минути, но след това Нефтохимик имаха две-три положения. Владеехме мача, а през второто нападателите им само чистиха напред. Останах изненадан, че пресата ни не бе толкова ефективна, но го отдавам на напрежението от домакинския мач. За два месеца всичко да е по мед и масло звучи невероятно."

"Всеки е на място в класирането, където си е заслужил. Целта ни е оставане в Първа лига. Ще се опитаме да зарадваме феновете в следващия мач, но приоритет ни е първенството. Не знам защо Христо Янев не ме поздрави след мача, аз загубих срещу Верея и поздравих Томаш. Проблемът не е в мен.", завърши той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки