Стойчо Стоилов избухна: Лудогорец са съдийски отбор, цяла година играят срещу нас с пари и съдии+ВИДЕО

100-процентови засади. Съдията е на линията, това трябва да си сляп да не можеш да го видиш, беснее Стоилов

Стойчо Стоилов избухна: Лудогорец са съдийски отбор, цяла година играят срещу нас с пари и съдии+ВИДЕО

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов скочи остро срещу шампиона Лудогорец, който тази вечер спечели с 2:0 на „Българска армия” след голове на Моци и Кафу при много спорни положения за засади. Стоилов нарече Лудогорец „абсолютно съдийски отбор” и обвини разградчани, че цяла година играят срещу ЦСКА с пари и съдии.

„100-процентови засади. Досега гледах повторенията. В един дерби мач такива две аванти за отбора на Лудогорец, който явно е свикнал с това нещо. Той е абсолютно съдийски отбор и винаги се подпира от съдиите. Поздравления за нашия отбор, че ние не сваляме гарда до последно, имахме нашите ситуации”, започна Стоилов след мача пред репортер на Novsport.com.

Стоилов смята, че Лудогорец „играе с пари и съдии” срещу ЦСКА и нападна изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който заяви, че не е било в духа на феърплея дикторът на „Армията” да съобщава, че и двата гола на гостите са от засада.

„Тяхното феърплей ли е където цяла година играят с пари срещу нас и със съдиите срещу нас. Ние трябва да си мълчим като винаги сме ощетеният отбор? Те винаги богопомазани ли са? Те правят напрежение в държавата. Преднамереност абсолютна. Съдията е на линията, това трябва да си сляп да не можеш да го видиш. Господин Петричев какъв е? Той играл ли е футбол някога? Събличал ли се е по къси гащи да играе нещо? Неговото мнение ли е меродавно? Той може да каже нещо за журналистика, защото е бил журналист, не за футбол”.



„Цяла година ЦСКА е ощетяваният отбор. Ние мълчим, мълчим, но нямаме нерви да го търпим това нещо. 8 месеца се ощетява ЦСКА и ние винаги си мълчим. Не може в такова дерби да се допускат такива грешки. Те са фатални винаги, а камо ли две”, продължи шефът на „червените”.

Стоилов очаква Съдийската комисия към БФС сама да се сезира за мача тази вечер.

„Това нещо, което се случва в първенството... Футболният съюз ако не вземе мерки, има сериозно напрежение. Предполагам, че ще се пусне жалба. Това нещо трябва да се сезира сама Съдийската комисия. Те са очевадни засади. Съдията е на линията. Господин Мишев беше на линията”.

„ЦСКА всеки мач играе за победа, а накрая ще виим какво ще стане и на кое място ще сме. Не мога да коментирам къде ще е търгът”, завърши Стойчо Стоилов.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки