Милко Георгиев: Лудогорец говорят за феърплей?! Това е порнография. Дотук търпяхме, сега почваме атака и ние!

Шефът в ЦСКА сравни съдийството на Стефан Апостолов с Баташкото клане

Милко Георгиев: Лудогорец говорят за феърплей?! Това е порнография. Дотук търпяхме, сега почваме атака и ние!
Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев нарече нагло поведението на Лудогорец и по-конкретно на изпълнителния шеф на разградчани Ангел Петричев, който обвини „червените” в липса на феърплей заради съобщението на диктора, че и двата гола на гостите са от засада. Георгиев сравни съдийството на Стефан Апостолов с Баташкото клане. 
 
„Първо, едно огромно благодаря и поклон на публиката. Второ, видя се кой е ЦСКА, жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята. Не, не могат. Това е изводът за мен. Иначе следващият месец има годишнина от Баташкото клане, днес се получи нещо подобно.”  
 
„Съгласен съм, че пропуснахме положения. Дали щяхме да ги пропуснем при 0:0. Спорно е. Второ е, тук е шефът на съдиите, Марк Бата, съдийски наблюдател, и това клане се извършва пред тях. Аз питам докога ще търпим това безобразие по нашите терени.” 
 
„Дали нарочно е направил грешките? Убеден съм в това. Убеден съм!” 
 
„Съобщението на диктора ли им беше проблемът? Лудогорец говорят за феърплей?! Това е порнография, ако те говорят за феърплей, моля Ви се! Лудогорец да говорят за феърплей. Дикторът бил казал…"

 
„Нищо не променя тази загуба, естествено. Генерално нищо не променя. Тази шайка престъпници, които дойдоха тука, ще продължат да се навеждат и да си свалят гащите пред този отбор, което е повече от ясно. Но ние няма да търпим и ще вземем мерки.” 
 
„Какви мерки? На ум броя до 10, за да не ти отговоря, повярвай ми. Рядко може някой да ме извади от обувките, но тези днес просто…”
 
„Дали сме очаквали и двата гола да са от засади? Не, как да очакваш? Идеята беше да се надиграваме, аз мисля, че ние ги надиграхме.” 

 
„Те цяла седмица се опитваха от там да ни провокират. Почна се от търга, ден преди търга, на самия търг. Ние да сме ги провокирали?! Нелепо е да говориш, когато майка ти е директор в този клуб, ти се явяваш тук с единствената идея да провалиш търга, при положение че всички знаем за какво става въпрос, кой им дава пари, как са им дадени пари, ние и това знаем, и да обясняваш, че ние сме провокатори – несериозно! Аз днес изтърпях хиляди обиди от нашите фенове заради организацията, която бяхме създали по отношение на сигурността, за да може хората от ръководството на Лудогорец да не бъдат докоснати и с пръст. Мен горе ме обиждаха нашите фенове за това, че сме създали организация. И после да наричат, че ние сме провокатори, не го приемам.” 

 
„Те говорят за смъртен случай?! Това вече е върхът на наглостта. Крадецът вика дръжте крадеца. Смъртен случай?! А в Разград когато пребиваха фенове на ЦСКА, тогава не се притесняваха за смъртен случай, така ли?! Това е несериозно, това е мега наглост, разбирате ли? Това тяхното прехвърля всякакви граници вече. Много се извинявам, но повече няма да търпим. Дотук търпяхме, сега почваме атака и ние!”, заяви Милко Георгиев.    

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки