Над 10 000 червени сърца туптяха в един ритъм на „Армията” (ВИДЕО)

ЦСКА стартира срещу Черно море в плейофите

Над 10 000 червени сърца туптяха в един ритъм на „Армията” (ВИДЕО)

Повече от 10 000 червени сърца туптяха в един ритъм на стадион "Българска армия" по време на срещата с гостите от Разград, пише официалният сайт на „червените”.

Феновете на ЦСКА за пореден път доказаха, че са номер 1 в България. Армейците отново заявиха категорично, че "Тук, сега и завинаги" ще подкрепят любимия отбор.

"Емблемата ще браня дори с кръвта си...", напомниха ултрасите, които и доказаха това на търга преди дни. Не само Сектор "Г", а и секторите "А" и "В" се включиха в уникалната хореография, която показа, че феновете на ЦСКА са по-единни от всякога.


Хиляди бели и червени балони полетяха във въздуха от "А" и "В" сектор, във втория армейците гордо развяха знамена и изписаха четирите свещени букви, а след това зададоха и важен въпрос към управляващите България хора.


Междувременно се разбра, че ЦСКА ще приеме Черно море на ст."Българска армия" в първия кръг от втората фаза на Първа професионална лига.

Това стана ясно след вчерашната победа на варненския тим над Левски, която осигури четвъртото място на Черно море.

Във втория кръг армейците ще гостуват на Дунав или Локомотив (Пловдив). В случай, че русенци победят днес Славия, то именно те ще приемат ЦСКА.

При равенство или победа на Славия червените ще гостуват на Лаута. В третия кръг на "Българска армия" отново идва Лудогорец, а веднага след това е и третото издание на Вечното дерби.

В последния кръг ЦСКА ще приеме Дунав или Локомотив (Пловдив) в зависимост от това, кой от тези два отбора е останал на шестата позиция след днешния мач.

В редовния сезон ЦСКА постигна две победи над Черно море. На "Българска армия" червените се наложиха с 1:0 с гол в добавеното време, а на ст."Калиакра" в Каварна армейците победиха с 2:0 с късни голове на Руи Педро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки