Владимир Иванов: Стратегически важна победа, но не сме готови за Европа

"Радващо е, че днес не завършихме с човек по-малко", заяви Фугата

Владимир Иванов: Стратегически важна победа, но не сме готови за Европа

Славия победи с 1:0 Верея като гост. Успехът дойде като подарък за 104-я рожден ден на "белите". След мача наставникът на столичани Владимир Иванов бе категоричен, че целтапродължава да бъде оставане в Първа лига, като неговият тим не е готов за участие в евротурнирите.

 

"За нас всеки мач е изключително важен и всеки спечелени 3 точки са доста ценни, за може отборът да получи нужното спокойствие и да започне да играе така, както може. Непрежението си оказва влияние при тези млади момчета. Липсата на опит е определяща за момента. Аз има казах на момчетата, че ще се изграждат като футболисти, ако успеем да излезем от тази ситуация.

 

Празникът си е празник, но мачовете са си мачове. Радващо е, че днес спечелихме. Стратегически важен за нас мач. Сега изпреварихмеВерея. Но това не трябва да ни дава чак такова спокойствие. Предстоят ни още срещи, доста трудни. Трябва да подходим по същия начин, както днес, във всяка една от тях. Радващо е, че днес не завършихме с човек по-малко. Обикновено така се случва навън.

 

Опитахме първото полувреме да играем по-пестеливо. Да задържаме в началните минути, да не допуснем гол. Последните 15-ина минутаи на първата част заиграхме по-уверено. Днес е първата среща, в която не допуснахме гол, което ме радва.

 

Славия е голям клуб, с традиции и постижения. Аз съм израснал тук и знам много добре какво означава Славия за българския футбол. Радвам се, че в последните години се опитваме да налагаме линия на развитие със собствени кадри и по-млади футболисти. Ще е много трудно, ще се изисква много време, работа и търпение. Дано след всичко това, някой ден се види резултатът от труда на всички - треньори, футболисти и ръководители.

 

Играем мач за мач. На дневен ред е оставането ни в елита. Ние не сме готови да играем в Европа. Ще ехубаво, но не сме готови. За Европа трябва да имаш изграден отбор и стил на игра. Нашата е цел е да печелим колкото се може повече точки и да не се стига до там да играем мачове, от които зависи оставането ни в групата. Нека сега се порадват момчетата, но от утре започваме да се готвим за Монтана", заяви след срещата Владимир Иванов.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки