Дунав с важни уточнения във връзка с публикации през последните дни

Няма истина в твърденията, че Вихрен Узунов е бил картотекиран в отбора

Дунав с важни уточнения във връзка с публикации през последните дни
Ръководството на ФК „Дунав“ Русе държи да внесе уточение по въпроси, които бяха засегнати от някои медии през последните дни.

Треньорът Веселин Великов има договор с клуба до лятото на 2018 г. Самият той потвърди и на среща с феновете наскоро тази информация, като заяви, че има още работа в „Дунав“ и дори вече работи активно по селекцията за предстоящия сезон заедно с изп. директор Ивайло Петков.
 
Вратарят Мартин Луков има контузия, като първите прогнози наистина сочат скъсани кръстни връзки. Клубът е осигурил вече прегледи при специалисти в София, които тепърва предстои да изясняват състоянието на един от важните футболисти на представителния отбор на „драконите“. Едва тогава ще могат да се правят коментари за начина на лечение и възстановяване, както и за времето, през което той ще отсъства от терените.

Във връзка с това ФК „Дунав“ Русе заявява, че няма истина в твърденията, че Вихрен Узунов е бил картотекиран в отбора. Узунов е част от клуба, но той отговаря за подготовката на вратарите в Детско-юношеската школа, както и за някои от формациите в нея.

Междувременно ние разполагаме с доказан вратар в лицето на Станислав Антонов и младия и обещаващ Веселин Добрев на тази позиция, пишат "драконите" в прессъобщение.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки