Джеко: Твърде добър съм, за да търкам пейката

Босненският нападател на Ман Сити намекна, че може да напусне "гражданите", ако не получава достатъчно възможности за изява

Джеко: Твърде добър съм, за да търкам пейката

Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко отправи предупреждение към мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини, че може да напусне клуба, ако не му се дават повече възможности за изява като титуляр.

 

26-годишният бивш футболист на Волфсбург премина в английските шампиони през януари миналата година за сумата от 27 млн. паунда.

 

Въпреки това босненският национал започна сред стартовите 11 в едва 16 шампионатни двубоя през миналия сезон. Джеко обаче се отчита с 14 гола за времето, в което е бил на терена, включително изравнителното попадение в продължението срещу Куинс Парк Рейнджърс, което направи възможен приказния триумф на "небесно-сините" с титлата.

 

"През втората част от сезона изведнъж започнах да играя все по-малко. Нямам обяснение защо се получи така. Загубих ритъма си на игра, а отидох в Сити именно, за да играя мачове. Никога не съм си представял, че нещата могат да се развият по този начин. Твърде добър съм за пейката. Ако продължавам да бъда резерва, всичко може да се случи.", сподели Джеко, намеквайки, че може скоро да напусне "Ийстландс".

 

Босненецът започна миналия сезон като един от любимците на Манчини в атака, но много скоро остана на заден план за сметка на Серхио Агуеро, Марио Балотели и впоследствие Карлос Тевес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки