Бандаловски: Монтана играха на живот и смърт, има и такива грозни победи

"Този мач, а и следващите два, ще осмислят сезона за Верея"

Бандаловски: Монтана играха на живот и смърт, има и такива грозни победи

„Дано Венци (Бенгюзов) е добре, защото получи тежък удар в главата.Ние няма да празнуваме, защото имаме мач с Ботев за Купата, а после още по-важен такъв срещу Славия.”

Това сподели Иван Бандаловски след успеха на Верея над Монтана с 1:0 в мач от XXIX кръг на Първа лига.

„Монтана се бяха затворили и чакаха на контраатака. Доста тежко ни бе да пробием тази стена, но заслужено спечелихме. Има и такива грозни победи. Понякога такива са нужни. Този мач, а и следващите два, ще осмислят сезона за Верея”, посочи Бандата, а после нападна словесно съперниците.

„Имаме петима контузени футболисти! Монтана играха по един начин срещу Ботев и Славия, а по съвсем друг срещу нас. Днес играха на живот или смърт. Хората, които разбират от футбол, знаят за какво говоря. Докато има такива неща в българския футбол, няма как да успяваме. До самия край мачът не се знаеше как ще завърши.”

За следващия двубой на Верея:

„Надяваме се да достигнем финала. Всички сме мотивирани за сряда и няма да се предадем със сигурност. Според мен е по-важно първенството, за да не играем за изпадане, но ще е добре да играем финал. Това ще е чудесно за един отбор като Верея, който е новак и играе за първи път в елита.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки