Куман: Манчестър Юнайтед ще е извън топ 4, затрудниха се дори с Андерлехт

"Не съм впечатлен от начина, по който играят"

Куман: Манчестър Юнайтед ще е извън топ 4, затрудниха се дори с Андерлехт

Мениджърът на Евертън не очаква Манчестър Юнайтед да завърши сред първите четири отбора в класирането на английската Висша лига.

Роналд Куман смята още, че за голмайстора на първенството Ромелу Лукаку няма да е крачка напред, ако реши да премине на „Олд Трафорд”.

"Аз не виждам как Манчестър Юнайтед ще завърши в топ 4. Контузията на Златан изглежда неприятна, а те имат още много мачове до края. Смятам, че ще пропуснат четворката, защото не съм впечатлен от начина, по който играят. Те се затрудняват да решат мачовете си”, каза холандецът.

„С Евертън два пъти направихме равен, но и в двата случая бяхме по-добри. Лига Европа е различно ниво от Шампионска лига, а Манчестър Юнайтед се затрудни дори с отбор като Андерлехт. Това показва какъв сезон имат те.”

"Евертън има ресурса да запази всеки играч, включително Лукаку, който има договор за още две години. Аз говоря със собствениците всяка седмица. Искаме да направим следващата крачка в развитието на клуба. Искаме да вземем възможно най-добрите играчи. Хора, които ще ни помогнат в битката за място в Шампионската лига догодина.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки