Журналисти оцениха работата на Милен Радуканов с "Отличен"

Венко Попов обяви, че пред отбора има и друга цел

Журналисти оцениха работата на Милен Радуканов с "Отличен"
Сертификат за успешно завършен начален курс на развитие на ОФК Пирин получиха от експертна комисия старши треньорът Мирен Радуканов и управителя Венко Попов. Експертна комисия оценява работата на ръководството на клуба с "Отличен" през сезон 2016/2017. Сертификатът е по повод изпълнената цел пред отбора, поставена преди началото на шампионата, а именно оставане в Първа професионална лига.

Венко Попов обаче обяви, че пред отбора има и друга цел, да се класира на място по- предно от това, което зае през миналия сезон.

Милен Радуканов благодари на журналистите и се надява заедно и с общи усилия Пирин да достигне до последния мач, който ще определи втория участник на България в Лига Европа. Извън приятното начало на пресконференцията, наставникът обяви, че днес орлетата имат последна тренировка преди гостуване в Бургас.

"Много е важно да възстановим футболистите, тъй като времето е малко между мача с Локомотив и този с Нефтохимик. Всички тренират пълноценно, с изключение на Ааймен Суда и Орлин Старокин, които все още не са възстановени напълно. От групата отпадат наказаните Станислав Костов и Антон Костадинов" - допълни Радуканов. - Отиваме в Бургас са нагласата да играем добър футбол, а след като вече си осигурихме мястото в групата мисля, че момчетата ще играят по освободено и няма да има напрежение. Надявам се да се получи хубав мач за зрителите на стадиона и тези пред телевизионния екран."
 

"Преди две години си пожелах журналисти, привърженици, футболисти и треньори да вървим в една посока, Пирин да върви напред и тази изненада, която която получи днес старши треньорът и целият отбор е доказателство, че клубът има нужната подкрепата на цялата общественост в Благоевград" - заяви Венко Попов.

Според управителя на дружеството, отборът има сили да стигне до мач за място в Лига Европа, а през следващия сезон да се гонят и по- високи цели. 

Официално: Ясна е програмата до края на сезона

Вижте кога ще се играят оставащите мачове от Първа и Втора лига, както и финалът за Купата

Чочев: Чакат ни трудни мачове с ЦСКА и Ботев

„Нормално е да не съм щастлив и да не съм доволен, когато не играя много“

Лудогорец ще довършва започнатото срещу Хебър

Разградчани излизат за протоколен мач в реванша от 1/2-финалите за Купата

БФС ще дебне за уредени мачове в плейофите

Преди последните срещи от родния елит клубовете, а и съдиите са били предупредени за възможно "черно тото"

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана

Имаха добър вратар, който спаси всичко, обяви треньорът на ЦСКА

Керкез: С такива мачове нивото на българския футбол ще се вдигне

Треньорът на Ботев емоционален след триумфа

ЦСКА назначава скаут на ОФИ Крит

Вижте подробности

Коренна промяна в Хебър през лятото

Вижте подробности

Слух в Благоевград: Гриша Ганчев инвестира в Пирин

Бизнесменът ще продължи да помага и на Литекс

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки