Румен Чандъров: Не се отказваме, Етър има къде да загуби

Ако исках Първа лига на всяка цена, щях да взема 15 играчи от елита и да сме с 20 точки пред другите

Румен Чандъров: Не се отказваме, Етър има къде да загуби
Босът на Септември София Румен Чандъров заяви, че ако е искал да влезе в елита на всяка цена, е щял да го направи. Той заяви, че тимът му не се е отказал да гони директна промоция и че Етър има къде да загуби точки. Четири кръга преди края на сезона болярите водят на върха пред Септември с 5 точки.
 
"Аз никога не съм доволен. Представянето е задоволително, но искам повече. Имаме доста млади футболисти, които не могат да поддържат ниво. И това ми беше ясно. Подсилихме ги, имаше и треньорска смяна. Имаме колебания. Ще гоним Първа лига през баражите. Ако имаме нужното ниво, ще ги спечелим, ако не - на поправителен догодина. Не правим нищо на всяка цена. Ако е на всяка цена, ще взема 12-15 играчи от елита и бъдете сигурни, че ще сме с 20 точки разлика пред другите. Но идеята на този отбор е да промотира и формира млади играчи от школата. Затова ще трябва и търпение. Беше ясно, че с тези момчета не може да направим нещо изключително на момента. Ако може да влезем в елита, ще е прекрасно. Ние не живуркаме. Много хора ни подценяваха в началото, но с 6-7 юноши сме в тройката", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".
 

"Със сигурност треньорската смяна се отрази. Николай Митов е опитен наставник и може да сложи всички в малкия си джоб. Христо Арангелов е млад треньор, но няма смисъл да вкарваме чужд човек в клуба. На него му липсва рутина, за което трябва време. Като треньор е перфектен. Малко такива познавам като него - да живеят с играта, да се интересуват, да внедряват иновации. Ако познавах, щях да ги наема веднага. Засега нямам намерение да сменяме Арангелов. Загубихме директната промоция в мачовете със софийските отбори и в домакинските срещи. Това го отдавам на напрежението. На някои момчета атакуването на елита им дойде в повечко. Но до края няма да се откажем от битката за директна промоция, въпреки че не държим нещата в свои ръце. Етър има къде да загубят точки. Гостуват на Созопол, Несебър, играят с Витоша Бистрица. Шампионатът е равностоен и всеки може да победи всеки", завърши Чандъров. 

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки