Георги Иванов: Ще е трудно занапред, но ще играем с каквото имаме

Наставникът на Черно море заяви, че няма конкретна причина за раздялата с Траян Траянов

Георги Иванов: Ще е трудно занапред, но ще играем с каквото имаме

Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов очаквано не остана доволен от загубата срещу ЦСКА с 1:0 и заяви, че за следващите мачове отборът му ще има затруднения заради многото наказани и липсващи футболисти.

"Разочароващо е, когато губиш. Смятам, че ЦСКА ни превъзхождаше през целия мач, а червеният картон наклони везните още повече. Голът падна в 86-та минута, когато нямахме възможност да реагираме. Предвид това, че когато останеш с 10 човека, не е лесно, загубата е очаквана. Доста често допускаме елементарни грешки, но се стремим да ги поправяме. Имахме двама футболисти наказани, при всички положения ще е трудно занапред, но ще играем с играчи, които имаме."

"Когато един футболист играе постоянно и стабилно, съставът се избистря. С напускането на Бакари изгубихме баланса в атака, защото имаме футболисти с други характеристики. Ние работим по селекцията, но това не е актуален въпрос. Сега гледаме към следващия мач, а от този ще си анализираме грешките. Следващата среща с Дунав ще бъде много трудна, защото се борим за четвъртото място. Важно е връщането на "Тича", защото от началото на годината играем като гости в Каварна и изпитваме затруднения."

Наставникът на варнеци беше попитан и каква е била причината за раздялата с Траян Траянов. "Няма причини за раздялата, просто така преценихме."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки