Повторният дебют на Веки донесе четвърта поред загуба на Интер (ВИДЕО)

Сасуоло спечели в Милано, ултрасите протестираха

Повторният дебют на Веки донесе четвърта поред загуба на Интер (ВИДЕО)

Проблемите за миланския гранд Интер не спират, нито пък лошата серия на тима.

„Нерадзурите” паднаха като домакини с 1:2 от Сасуоло в мач от XXXVI кръг на Серия "А" и записаха четвърто последователно поражение, а и останаха без успех в осем опита.

Повторният дебют на временния наставник Стефано Веки ще се запомни с блестящите изяви на вратаря на гостите, а и с факта, че домакинските фенове от трибуната „Курва Норд” протестираха.

Те се появиха в началото на мача, но само, за да оставят транспарант, с който казаха на футболистите, че не заслужават подкрепата им, а те отиват да обядват.

Иначе Интер игра по-добре през по-голямата част от срещата, но направи много пропуски и допусна две фрапантни грешки в отбрана, довели до попадения.

Още в 20-ата минута капитанът Мауро Икарди бе изведен чудесно зад гърба на защитата и стреля опасно към горния ъгъл от дъгата пред пеналта, ала вратарят на гостите спаси.

Малко по-късно отново Икарди нацели отблизо гредата след удар с глава, а после се блъсна в страничния стълб и заедно със стража на Сасуоло трябваше да получат лекарска помощ.

В 36-ата минута обаче Джейсън Мурийо сгреши и позволи на Стефано Сенси да му отне топката, докато се опитваше да я изнесе. Сенси подаде на Доминико Берарди, който от своя страна пусна към точката за дузпата, откъдето Пиетро Йемело засече от движение и не остави шансове на Самир Ханданович.

Така Сасуоло се оттегли на почивка с гол аванс, а веднага след паузата Интер можеше да изравни. Вратарят на гостите обаче отново спаси и в 50-ата минута Йемело вкара за втори път в двубоя, отново след грешка при изнасянето на топката от „нерадзурите”.

В 70-ата минута Едер върна надеждите им поне за точка, намалявайки резултата, но до края повече попадения не паднаха.

Така Интер остана с празни ръце и с 56 т. в актива си, изоставайки на четири от градския съперник Милан, заемащ последната (шеста) позиция, даваща право на участие в Лига Европа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки