Христо Янев: Оставам до края на баражите, след това Нефтохимик да си търси треньор

Наставникът на бургазлии не пожела да потвърди, че отново е подал оставка през седмицата

Христо Янев: Оставам до края на баражите, след това Нефтохимик да си търси треньор

 Христо Янев остана доволен от победата на Нефтохимик срещу Монтана в първия мач от плейофите за оцеляване в елита и потвърди, че ще напусне клуба след края на мачовете от сезона.

„Днес момчетата се справиха много добре, създадохме много ситуации и вкарахме три гола. Доста сериозно подходихме и се насладихме на добрите условия на стадиона в Ловеч. Ако нямаме желание да оцелеем, няма смисъл да играем. Няколко пъти казвам, че всички искат да останем в елита, правим всичко възможно да се задържим."

"Видях много неща в Нефтохимик, взех си поуки и смятам, че грешките водят само до по-добра работа. Надявам се, че тази победа ще е стимул за отбора, за града и феновете. Използвам случая да поздравя кмета на града, който има юбилей. Аз съм се разбрал с ръководството, ще остана до края на баражите, а след това имат право да търсят нов треньор, който да ръководи отбора. Искам да съм коректен с клуба и той да има време, за да реагира."

"През 2017 г. играем добър футбол, хареса се на феновете, стадионът се пълни, а от там нататък всеки сам за себе си трябва да реши какво иска от бъдещето. Предпочитам нещата, които сме си говорили вътре в отбора да си останат там.", завърши Янев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки