БФС и "Eventim" подписаха договор за онлайн продажба на билети за мачове на националния отбор

Пускат в онлайн продажба билетите за Италия от четвъртък

БФС и "Eventim" подписаха договор за онлайн продажба на билети за мачове на националния отбор

БФС днес подписа договор с компанията “Eventim” за онлайн продажба на билети за мачовете на българския национален отбор по футбол.

Проектът е замислян отдавна, а целта е достъпът до билетите за срещите на националния отбор да стане по-лесен за феновете. Онлайн системата ще започне да работи в четвъртък от 17:00 часа, предаде репортер на Novsport.com от централата на БФС.

От „Eventim” пускат за първи път специални пакетни билети за есенните домакински мачове от квалификациите за Световното първенство в Бразилия през 2014 година. Пакетните билети ще включват промоционални цени, на които привържениците ще купуват един билет за два мача.

"Благодаря на Българския футболен съюз, че избра да работи с нас за новата си концепция по отношение на предлагането на билети за мачовете на националния отбор. Имаме огромен опит във футбола, тъй като за световното първенство в Германия през 2006 г. партнирахме на ФИФА, а за Евро 2008 в Австрия и Швейцария на УЕФА, така че сме подготвени за предизвикателствата", заяви пък управителят на "Eventim-България" Мирослав Еманоилов.

Заместник-изпълнителният директор на БФС Тервел Златев даде повече подробности за новата концепция за продажба на билети, както и за цените за предстоящите мачове на България в световните квалификации срещу финалиста от Евро 2012 Италия, Армения и Дания до края на тази година. "Инициираме кампанията "Да подарим един безплатен мач на феновете" и благодарение на "Eventim" за първи път ще сме в състояние да предложим на публиката пакетен билет за трите домакински мача на изключително изгодна цена, която на практика позволява при закупуването на такъв пропуск да се гледа един мач безплатно. Освен това билетите вече ще бъдат достъпни онлайн, като всеки запалянко ще разполага с възможността да си избере точно къде в сектора да се настани благодарение на виртуалната схема на Националния стадион "Васил Левски", чрез която ще става резервирането и заплащането на билетите. Още на 09.08. в 17 часа новата платфома на сайта на БФС и на "Eventim" ще започне да функционира. Призовавам феновете на футбола да подкрепят националния отбор и новия селекционер Любослав Пенев в началото на пътя към Мондиал 2014", каза Тервел Златев.

Цените на билетите за мачовете, както и на груповия билет за трите мача, са следните:
 
БЪЛГАРИЯ - Италия, 7 септември
Сектор "А" - 40 лв.; Сектор "А", ложи 5 и 7 - 80 лв.; Сектор "А", VIP билет - 200 лв.;
Сектор "В" - 30 лв.;
Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.
 
БЪЛГАРИЯ - Армения, 11 септември
Сектор "А" - 30 лв.; Сектор "А", ложи 5 и 7 - 60 лв.; Сектор "А", VIP билет - 200 лв;
Сектор "В" - 20 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.
 
БЪЛГАРИЯ - Дания, 12 октомври
Сектор "А" - 30 лв.; Сектор "А", ложи 5 и 7 - 80 лв.; Сектор "А", VIP билет - 200 лв.
Сектор "В" - 20 лв.
Сектори"Б" и "Г" - 10 лв.
 
ПАКЕТЕН БИЛЕТ ЗА ТРИТЕ МАЧА:
Сектор "А" - 70 лв.; Сектор "А", ложи 5 и 7 - 160 лв.; Сектор "А", VIP билет - 400 лв.
Сектор "В" - 50 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 20 лв.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки