Монтана прати Локо (ГО) във Втора лига (ВИДЕО)

Класика в реванша запази шансове за оцеляване в елита за футболистите на Атанас Атанасов, Септември (Сф) остава последната пречка

Монтана прати Локо (ГО) във Втора лига (ВИДЕО)

Монтана прати Локомотив (ГО) във Втора лига, след като в мача реванш  на градския стадион в Горна Оряховица постигна класическото 3:0, а първият двубой завърши наравно - 1:1. Така Монтана ще трябва да играе бараж с втория във Втора професионална лига Септември (Сф) за оставане в елита, а двубоят е насрочен за 3 юни (събота) от 18:30 часа на неутрален терен.

Монтана започна по-организирано двубоя и още при първата отворила се възможност гостите откриха резултата. Петър Атанасов премина няколко футболисти на Локомотив и подаде в предни позиции на Атанас Илиев, който въпреки че бе притиснат от двама бранители, успя да нанесе решаващ удар за 0:1.

В 19-ата отново Петър Атанасов асистира, като пусна за влизащия Даниел Генов, като последният ознаменува 100-ния си мач в елита с гол за 0:2.

Монтана започна отлично второто полувреме и фамозен гол на Атанас Илиев сложи точка на спора. В 49-ата минута Илиев пое с десния крак топката и с левия от сериозна дистанция прехвърли вратаря на Локомотив за класическото 3:0.

До края на двубоя Локомотив не успя да затрудни сериозно противника си и двубоят завърши при резултат 3:0 в полза на Монтана.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки