Рома отряза Ливърпул за Салах

"Червените" са предложили 28 млн. паунда за египетския национал, но сумата не е удовлетворила босовете на "римските вълци"

Рома отряза Ливърпул за Салах

Рома отхвърли оферта на Ливърпул за една от звездите си - Мохамед Салах. "Червените" са предложили 28 млн. паунда за египетския национал, но сумата не е удовлетворила босовете на "римските вълци", пишат медиите в Англия.

 
Салах премина в Рома миналото лято от тима на Челси за сумата от 15 млн. евро. Египтянинът вкара 19 гола във всички състезания, а според различни източници, в момента италианците искат за него близо 40 млн. паунда.
 
Това не е първият случай, в който Ливърпул проявява интерес към играча. 24-годишният Салах бе пред трансфер при "червените" преди две години и половина, но тогава в последния момент реши да подпише с Челси.
 
В последните дни спекулациите за трансфер на Мохамед Салах в Ливърпул бяха засилени допълнително, след като агентът на футболиста пусна загадъчен пост в Instagram със самолетен билет до Лондон, а веднага след това и двамата "харесаха" профилите на Ливърпул в социалните мрежи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки