Сензациите в пресата: Турци крадат играчи на ЦСКА

Левски отново си връща юноша, Горанов е следващият нов, Чиликов напусна и още...

Сензациите в пресата: Турци крадат играчи на ЦСКА

"Меридиан мач": Трабзонспор разчита на УЕФА за Чорбаджийски и Недялков

Турският Трабзонспор ща направи офанзива праз лятото, за да привлече двама от най-обещаващите млади футболисти на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски и Антон Надялков, твърди турският сайт futbolarana. Известно е, че южните ни комшии  следят под лупа двамата национали, като за последно скаути на клуба бяха на Националния стадион "Васил Левски" за дербито с Левски. Сега турците са получи допълнителна увереност заради решението на УЕФА да не допусне ЦСКА-София до своите турнири за срок от 2 години. Трабзонспор, който ще завърши на шесто място тази години в Турция, стяга сериозна селекция, за да атакува Топ 4 през следващия сезон. Турците смятат, че невъзможността на Чорбаджийски и Недялков да играят в Лига Европа ще улесни привличането им.

"Меридиан мач": Чиликов напусна Левски?
Левски ще остане без главен скаут. Георги Чиликов ще проведе среща със собственика на клуба Спас Русев, след която ще напусне "Герена". Такива информации се появиха вчера в интернет пространството. Бургазлията бил крайно разочарован от отношението към него. Той е предлагал различни футболисти от чужбина и България, които по една или друга причина са били от хвърляни – първо от Станислав Ангелов, а сега от Боримиров и Николай Митов Още през зимата Чиликов бил предложил на клуба в попълнения от родното първенство, но никой от избраните от него не бе привлечен. Той е селектирал и португалски халф, за който клубът му е искал 300 хиляди евро трансфер, както и няколко бразилци, които според Чиликов са имали необходимите качества да повишат класата на тима.

"Тема спорт": Виктор Генев пак е опция за "сините"
Защитникът Виктор Генев отново е изскочил като опция за сините. През пролетта той игра в Ботев Пловдив, но договорът му с канарчетата изтече. 28-годишният бранител участва в 13 шампионатни сблъсъка за жълто-черните, бе титуляр и се представи силно и във финала за Купата срещу Лудогорец. Пловдивчани искат да задържат Генев и за следващата кампания, но той все още не е подписал договор. Интересното е, че през есента Виктор, който е юноша на сините, игра за Левски. Той бе на терена в 4 срещи за първенство. По време на зимната пауза обаче тогавашният треньор Елин Топузаков прецени, че Генев не му е нужен. Левски има сериозен интерес и към друг играч, който игра за Ботев през сезона – Антонио Вутов. Сините водят преговори с Удинезе, за да го привлекат.

"Тема спорт": Горанов е следващият нов в Левски
Защитникът Иван Горанов ще е следващият, който ще сложи подпис под договор с Левски. 24-годишният фубтолист онзи ден разтрогна договора си с Локомотив Пловдив по вина на клуба - имаше да получава заплати Затова ще подпише със сините като свободен агент. За железничарите левият бек записа 29 през кампанията.

"Тема спорт": Берое задържа Карачанаков
Берое има голям шанс да задържи крилото Антон Карачанаков. През пролетта той игра под наем при заралии от Краковия Краков и трябва да се върне в тима. Полският клуб обаче няма намерение да го задържи. Той изобщо не попада в плановете на старши треньора на Яцек Желимски за новия сезон Краковия започва подготовка на 20 юни и Карачанаков се очаква да присъства на първата тренировка на отбора. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки