Азар няма да ходи в Реал: Челси е вторият ми дом

"Тук се чувствам щастлив", увери белгиецът

Азар няма да ходи в Реал: Челси е вторият ми дом

 Звездата на Челси Еден Азар даде да се разбере, че се чувства отлично в редиците на английския първенец, макар да е желан от новия-стар европейски клубен шампион Челси.

 
"Тук съм вече от пет години тук и зная всичко за клуба. Макар да съм още само на 26 години, вече имам богат опит. Професионалист съм от 10 сезона, защото започнах да играя на 16-годишна възраст във Франция", започна белгиецът пред клубния сайт.
 
"Харесва ми, защото това е моето семейство. Имам много приятели тук. Аз съм сред най-старите в отбора по отношение на опита и изиграните срещи. И това е добре".
 
"Много съм щастлив в Челси, това е моят втори дом. Искам да продължавам по същия начин, да запазя интензитета и да продължавам да печеля трофеи".
 
Азар коментира и участието на тима в Шампионската лига: "Това е много трудна надпревара, с много силни отбори, които могат да достигнат полуфинал или финал". 
 
"Ние можем да стигнем далеч, ако играем по начина, по който го правихме през изминалата кампания. С няколко нови играчи, които могат да вдигнат нивото на отбора, ние ще се справим. Но не става дума само за качество, трябва да имаме и късмет", допълни футболистът на Челси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки