Диего Коща напуска Челси: Конте не ме иска

"Не влизам в плановете на треньора, той сам ми го съобщи като ми изпрати съобщение"

Диего Коща напуска Челси: Конте не ме иска
Голмайсторът на Челси - Диего Коща обяви, че със сигурност ще се раздели със "сините" това лято, тъй като е нежелан от мениджъра на лондончани - Антонио Конте.

Въпреки че испанецът бе един от "виновниците" за шампионската титла през изминалия сезон, италианският наставник не смята да разчита на него и за следващата кампания.

"Отношенията ми с треньора са лоши и е ясно, че той не ме иска в отбора. Конте сам ми го съобщи, като ми изпрати съобщение. Явно не съм направил достатъчно добър сезон и не мога да остана. В момента все още съм футболист на Челси, защото имам договор, но ще трябва да си търся нов отбор", разкри Коща.

Звездата на "сините" не пропусна да коментира и евентуалното си завръщане в Атлетико (Мадрид), което също вече е поставено под въпрос, тъй като "дюшекчиите" нямат право на входящи трансфери до януари 2018-а.

"Обичам Атлетико, но да не играя до януари би било голям проблем за мен. Още повече, че следващото лято има световно първенство. Ще трябва сериозно да помисля какво ще правя", откровен бе таранът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки