Шефът на ОСК ЦСКА: Историята с емблемата е порнография!

Според Георги Калчев има двоен аршин

Шефът на ОСК ЦСКА: Историята с емблемата е порнография!

Председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев по повод миналия търг за емблемата на армейците и предстоящия такъв за "Армията" и Панчарево. Калчев е категоричен пред "Тема Спорт" , че негативното отношение срещу клуба изобщо не е в историята, а продължава с пълна сила.

 

"Около ЦСКА постоянно се случват някакви истории. Продължаваме да сме единствените клубове с наеми и без собствени бази. В същото време тези бази ги раздават на когото си искат. Поискахме да сключим общ договор с министерствата за тях, но те нямат такива намерения. Ще поискам среща с премиера по този въпрос. Преди 7-8 години говорихме с него пак за базите на ЦСКА. Но оттогава насетне ситуацията стана дори още по-тежка. В момента спортният министър пуска наши бази на търг и това не е за добро. Покрай тези конкурси постоянно ни се повишават наемите. Това е унизително и позволява на всякакви пришълци да идват в нашия клуб", каза Калчев.

 

"Надявам се да има нова политика за ЦСКА, защото към нас тя е различна и има двоен аршин. Нищо не се е променило. Няколко хиляди души изкарахме пред Народното събрание и казахме "Не" на двойния стандарт, но той все така си продължава. Нека си ухажват Левски. Нека им дават това-онова, те си имат позиции, имат си приятели хората. Но нека да има равнопоставеност между всички клубове. Виждаме и с футболния ЦСКА какво се случва - колко пъти му отнеха лиценза и го спряха от участие в Европа", добави Калчев.

 

"Конкретно за емблемата мога цяла статия да напиша. Как ще я взимат някакви си там хора, дето разправят: "Ама аз съм цесекар, ама не знам какво". Цялата история с емблемата е порнография. Откъде-накъде тя изобщо е била заложена?! Това може да се сравни само с отнемането на имената на турците по време на Възродителния процес. И сега какво стана - залагат ни името и емблемата и ЦСКА трябва да наддава, за да си ги върне! Това е абсолютна гавра. Всичко бе направено по сценарий - и фалитът, и този търг за емблемата, и опитите за разделение на феновете на ЦСКА. От 3 години се говореше как ЦСКА ще фалира и как щели да се нароят няколко клуба. Още оттогава се е подготвяла почвата. В същото време едни богати хора гледат и се забавляват с това, което се случва. Но те имат и интерес от тази работа. Основната цел, разбира се, е да се всяват разделение сред феновете на ЦСКА и съмнения. Но ентусиазмът и непримиримостта на този клуб ще го държат винаги жив. Въпреки всичките идиотщини футболният ЦСКА изгради силен отбор и върви наред. А клубовете ни станаха още по-единни", коментира още Георги Калчев.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки