Дунав пътува 25 часа до Павлодар

"Изморително е. Но трябва да се справим, няма как. Момчетата доказаха, че са големи мъже, с представянето си през миналия сезон", коментира Веселин Великов

Дунав пътува 25 часа до Павлодар

25-часов преход до казахстанския град Паблодар ще започне Дунав във вторник сутринта, за да излезе в четвъртък от 17:00 часа срещу Иртиш в първия си мач в Европа след 42 години пауза.

 
Драконите тръгват за Казахстан във вторник в 07:00 часа. Първо те ще пътуват до Истанбул. От Турция в 20:00 часа вечерта играчи и треньори ще се качат на полет до Астана.
 
Оттам предстои нов до последната точка - Павлодар, където тимът трябва да пристигне в 8:00 часа българско време в сряда сутринта. Така реално се събира цяло денонощие, изкарано по автобуси, летища и самолети. В сряда от 17:00 часа е официалната тренировка на стадион "Централний".
 
"Изморително е. Но трябва да се справим, няма как. Момчетата доказаха, че са големи мъже, с представянето си през миналия сезон", коментира наставникът на Дунав Веселин Великов.
 
Днес по обед ръководството на клуба ще даде пресконференция. На нея се очаква да бъде внесена по-голяма яснота около организирането на реванша в Русе. Той е на 6 юли. На брифинга ще бъдат обявени цените на билетите, които се очаква да са между 15 и 20 лева, и кога ще бъдат пуснати в продажба. Възможно е и талоните да са по-скъпи. Както е известно, УЕФА разреши на Дунав да домакинства в Русе, но с намален капацитет. Ще бъдат пуснати само 7500 зрители при максимум от 12 000. Реално секторите зад вратите ще останат неизползваеми.
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки