Сензациите в пресата: ЦСКА решава днес за нов, Левски се подсилва с двама утре

Локо (Пд) се разминава с голяма трансферна цел

Сензациите в пресата: ЦСКА решава днес за нов, Левски се подсилва с двама утре

Сензациите в българската спортна преса от днес, 1 юли 2017 г.

Тема спорт: ЦСКА решава за сърбина днес

ЦСКА изпробва сръбския централен бранител Марко Клисура в контролата с Етър вчера вечерта. Той е на 24 г. и през изминалия сезон е записал 24 мача и 1 гол с екипа на елитния Бачка Паланка (12-то място). Клисура минава за гигант със своите 195 см и 85 кг. Силният му крак е левият, може да играе и като ляв бек и опорен халф. Любопитното е, че започва кариерата си като ляво крило. Днес треньорският щаб на ЦСКА ще прецени дали да го задържи.

С екипа на Бачка Паланка е играл общо 61 пъти. Преди това е минал през редица нискоразрядни отбори – Слога Темерин, Палич, Младенова Цемент Беочин, ЧСК Челарево, Нови Пазар и Спартак Суботица. Има 1 участие за националния отбор на Сърбия  в приятелска среща със САЩ на 29 януари 2017 г.

Селекционерът Славолюб Муслин (водил Левски през 2002/03 г.) вика за тази контрола единствено играчи от сръбското първенство. Според информация на "Тема Спорт" шансовете Клисура да подпише договор с ЦСКА са минимални. Възможно е. ако бъде освободен, брани телят да премине и проби в Славия, който е воден от сънародника му Златомир Загорчич.

Тема спорт: Локо (Пд) се разбра с Пламен Николов

Локомотив Пловдив постигна договорка с централния защитник Пламен Николов. Бившият играч на Черно море, Ботев и Литекс се очаква да подпише контракта си, след като тимът се върне под тепетата от лагера в Боровец. На този етап обаче не така стоят нещата с други двама играчи на този пост, които треньорът Воин Войнов иска да задържи в състава си – Пламен Крачунов и Мартин Кавдански. Преговорите с тях все още не са приключили. Причината е, че двамата все още изчакват предложения от чужбина. Ако и през следващата седмица те не получат оферти, които ги удовлетворяват, то те ще облекат черно-бялата фланелка.

Меридиан мач: Левски чака двама нови утре

От Левски изтече информация, че най-вероятно утре в София ще пристигнат двама чужденци, които трябва да преминат директно медицински прегледи и да подпишат договори с клуба. "Сините" не обявяват имената на легионерите, дока то всичко около привличането им не е сигурно, но се очаква единият от тях да е трансферната цел №1 в списъка на треньора Николай Митов Франсиско Жуниор. Той е национал на Гвинея Бисау, но има и португалски паспорт и няма да заема място за чужденец извън ЕС. На "Герена" изчакваха да отвори официално трансферният пазар, което стана вчера. За другия чужденец се смята, че ще бъде Ваня Маркович. Сърбинът е по-големият брат на миналия през ЦСКА Иван Маркович. През последните сезони е играл за полския Корона.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки