Крачунов напусна Локо Пловдив

Защитникът замина за Полша, желан е и от кипърци

Крачунов напусна Локо Пловдив

Локо Пд е на път да изпусне Пламен Крачунов. 28-годишният централен защитник е пред трансфер 6 Полша. Той се готвеше с черно-белите през последната седмица, а от щаба на Войнов се надябаха да заиграе за трети път 6 сбоята кариера на "Лаута".

 
Още преди да се присъедини към отбора, стана ясно, че завръщането му 6 Локомотив не е на 100% сигурно, тъй като бранителят изчакваше развитие за трансфер в чужбина. Вчера Крачунов си е тръгнал от лагера на тима в Боровец. Локо Пд удължи престоя си в планинския курорт до изиграването на контролата с Царско село на 4 юли.
 
"Крачунов ще пътува за Полша. Обадиха му се и му съобщиха за офертата. Той ни уведоми за предложението от Полша. Крачунов още в началото ни каза коректно, че ако не получи добра оферта от чужбина до 4 юли, ще остане при нас", обясни пред Marica.bg спортният директор Чавдар Цветков.
 
Съществува вариант, ако офертата на поляците не го удовлетворява, той все пак да облече черно-белия екип.
 
Крачунов е желан и от клуб от Кипър. Става въпрос за досегашния му отбор Етни-кос Ахна. Кипърците доста настойчиво напират да подпише нов договор с тях. Другите родни защитници Борислав Стойчев и филип Филипов, които през миналия сезон се подвизаваха заедно с него в Етникос, вече са пре-подписали контрактите си. Източници от лагера на Локо Пд обаче разкриха, че Крачунов не изгаря от желание да се завърне в Кипър.
 
Цветков пък каза още, че френският десен бек Марк Готие Бедиме ще остане в клуба. Постигната е договорка и с Пламен Николов. Предстоят преговори с Мартин Кавдански.
 
"Чакаме да пристигне и предложеният ни френски вратар. С привличането му ще можем да приключим селекцията. Евентуално бихме Взели още някого, но само ако изскочи възможност за наистина качествен футболист", отсече Цветков.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки