Николай Митов: Оптимист съм, шансовете остават равни (ВИДЕО)

„Съжалявам, че допуснахме елементарен гол и за случилото се с феновете, Левски от мач на мач ще изглежда по-добре"

Николай Митов: Оптимист съм, шансовете остават равни (ВИДЕО)

„Отборът се представи добре, макар и да допуснахме някои грешки.”

Това каза Николай Митов след загубата на Левски с 0:1 от Хайдук Сплит в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Наставникът на „сините” посочи, че футболистите му са направили някои грешки, но шансовете за продължаване в следващата фаза остават равни преди реванша в България след седмица.

„За мен изиграхме добър мач, получи се двуостър двубой. Изпълнихме на 70% указанията, а някои от нещата, които тренирахме, не се получиха. Можехме да матираме Хайдук. Липсваше ни търпението, имахме идеални атаки, които не развихме до край. Още в първата минута имахме положение. Съжалявам, че допуснахме много елементарен гол. 90 метра летя топката, няма значение дали е имало нарушение, щом съдията не го е дал. Шансовете си остават 50:50”, каза Митов, който заяви същото относно ша и преди срещата в Хърватия.

„В реванша ще играем за феновете, макар че те няма да са на стадиона, защото сме наказани, но ще се раздадем на 200% за тях. Те ще ни подкрепят, а ние ще играем за тях. Нашите фенове са ни необходими в този момент. Съжалявам за случилото се с привържениците ни и за тези, които не бяха допуснати до стадиона. Благодаря на всички, пътували до Хърватия и на тези, които ни подкрепяха."

"През второто полувреме съперникът имаше предимство. Инкасирахме гол, след като допуснахме с дълга топка да бъде преодоляна цялата ни защита”, отбеляза наставникът, визирайки положението за дузпата, довело до единственото попадение в срещата.

„Трябва да бъдем по-концентрирани във фаза атака. Ще наблегнем върху това, за да отстраним Хайдук. Левски от мач на мач ще изглежда по-добре, убеден съм в това. Изграждаме нов отбор. Това е пътят и го виждам, че е така, оптимист съм. От всички футболисти съм доволен, всеки трябва да помага и в двете фази на играта, щом е на терена. Имаме една седмица да подобрим нещата.”

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки