Белгийка беше отстранена от олимпиадата заради употреба на алкохол

Преди няколко вечери 20-годишната Фани Леклюиз се прибрала рано сутринта в олимпийското село след посещение в нощен бар в Лондон и с виковете си събудила част от спортистите в него

Белгийка беше отстранена от олимпиадата заради употреба на алкохол

Белгийска състезателка по плуване беше отстранена от олимпийския отбор на страната заради скандал, предизвикан след употреба на голямо количество алкохол. Преди няколко вечери 20-годишната Фани Леклюиз се прибрала рано сутринта в олимпийското село след посещение в нощен бар в Лондон и с виковете си събудила част от спортистите в него.
 

"Тя беше изпратена вкъщи заради скандала в олимпийското село", заявиха от олимпийската делегация на Белгия.
 

Преди няколко дни белгийският колоездач Гийс ван Хьоке също беше отстранен от олимпийския отбор на страната заради подобен скандал. 20-годишният Ван Хьоке е сниман от британски таблоиди в момент, когато излиза пиян от популярния лондонски нощен клуб Мейхики и се качва в такси. 
 

"Знаем за случилото се. То попречи на спортистите в олимпийското село да си почиват преди състезанията", категорични от олимпийския комитет на Белгия.

Фелпс няма да загуби медалите си, категоричен е агентът на плувеца

Американецът е подложен на разследване за неправомерно рекламиране на модна марка, която няма договор с Международния олимпийски комитет,

Глупост: МОК може да отнеме медали на Фелпс заради реклама

18-кратният олимпийски шампион Майкъл Фелпс може да бъде лишен от отличията си, които завоюва на Игрите в Лондон, заради нарушение на рекламния регламент на МОК

Трогателно посрещане за българските медалисти (ВИДЕО+СНИМКИ)

Станка Златева, Тервел Пулев и Петър Стойчев обраха аплодисментите на летището

Петър Стойчев: Дадох максимума от възможностите си (+ВИДЕО)

"Дадох максимума от възможностите си, малко не ми достигна да постигна целите, които си бях поставил", сподели плувецът Петър Стойчев при завръщането си от Олимпийските игри.

Стефка: Да си свиваме лозунгите и да се хващаме за работа

Съжалявам за Станка, Ваня и ансамбъла, волейболистите са героите ни

Фелпс е на върха във вечната ранглиста по медали на Олимпийски игри

Плувецът Майкъл Фелпс (САЩ) стана най-успешният състезател в историята на летните Олимпиади. Фелпс взе 4 златни и 2 сребърни отличия на Игрите в Лондон и вече има общо 18 златни, 2 сребърни и 2 бронзови и общо 22 медала, спечелени след 2004 година

Фелпс е най-успешният спортист на Олимпиадата в Лондон

Американецът завоюва цели 6 медала на Игрите в Лондон

Петър Стойчев завърши 9-ти на 10 км в открити води

Петър Стойчев завърши на 9-то място в 10-километровия плувен маратон на Олимпийските игри в Лондон. Със златото се окичи Осама Мелули от Тунис.

Унгарка спечели титлата в плувния маратон

Унгарката Ева Ристов спечели олимпийската титла в плувния маратон на 10 километра на Игрите в Лондон. Втора се класира Хейли Андерсън (САЩ), а трета завърши Мартина Грималди (Италия).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки