Сензациите в пресата: Митов избира между холандец и французин за защитник

„Червени“ шефове душат заради контузии

Сензациите в пресата: Митов избира между холандец и французин за защитник

"Меридиан мач": Митов избира между холандец и французин за защитник

 

Спортно-техническото ръководство на Левски вече набеляза двама защитници за трансфер на „Герена“. Става дума за чужденци със солидна визитка. Единият от тях е французин, а другият – холандец. Към днешна дата старши треньорът на Левски Ники Митов изследва внимателно качествата на въпросните футболисти и скоро трябва да даде отговор, който от тях иска. Иначе и двамата са дали принципното си съгласие да играят със синята фланелка, но само един ще акостира в клуба Очаква се до края на седмицата новият централен защитник да се присъедини към Левски, а привличането му не зависи от реванша с Хайдук в четвъртък.

 

Припомняме, че „сините“ форсираха взимането на нов бранител, след като Димитър Пиргов, който игра двойка с Давид Яблонски в центъра в първия мач с Хайдук, направи фатална грешка, коствала загубата на „сините“.

 

Междувременно на „Герена“ промениха плана около привличането на ново крило. „Сините“ бяха решили да не бързат с взимането на футболист на този пост, а да го оставят за зимната пауза. Сега обаче Ники Митов и директорът Даниел Боримиров са преценили, че е по-добре да купят веднага крило. И този трансфер трябва да се финализира до края на седмицата или в началото на следващата.

 

"Меридиан мач": „Червени“ шефове душат заради контузии

 

 

Напрежението в ЦСКА-София се покачи до точката на кипене след фалстарта срещу Славия. Причина за гнева на ръководството обаче не са само загубените 2 точки в столичното дерби със Славия, но и най-вече нелепите контузии на основни футболисти още на или дори преди старта на сезона.

 

Известно е, че националът Антон Недялков получи разтежение на една от последните тренировки на тима и не игра срещу „белите“. При равенството със Славия пък с контузии напуснаха асовете Фернандо Каранга и Кирил Десподов, което буквално изправи косите на спортно-техническия щаб преди важното домакинство на Лудогорец.

 

Бразилецът се оплака от болки в адукторите, а крилото падна лошо на рамото си. Освен това „червените“ изглеждаха супер бавни и тромави в първия двубой, което очевидно се дължи на голяма умора.

 

Главният мениджър Стойчо Стоилов и хората около него искат да разберат на всяка цена защо част от най-добрите играчи се „счупиха“ още на старта. Това се дължи или на грешка в подготовката, или на претрениране по време на импровизирания лагер в Трявна. Отборът на ЦСКА-София стоеше зле на терена и в последните проверки с Етър и Берое, но безсилието срещу Славия е дошло повече на ръководството.

 

"Меридиан мач": Над 150 души ще пазят Бейтар

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки