Голям гаф! Бивш министър изравни спорта с алкохола! (СНИМКА)

"То затова и спиртът е умрял", пише проф. Даниела Дашева

Голям гаф! Бивш министър изравни спорта с алкохола! (СНИМКА)

Бившият спортен министър в служебния кабинет на Огнян Герджиков проф. Даниела Дашева явно все още не може да се примири, че падна бързо от власт.

Дамата, която за трите месеца в ММС се запомни само с благата си усмивка и назначението на доказано зависими от алкохола хора в екипа си, този път пренесе злобата си в социалните мрежи.

Въпросната професорка явно съвсем не може да сдържа нервите си, защото постоянно поства хейтърски коментари под материали за дейността на министър Красен Кралев.

Novsport.com се натъкна на поредното скандално "избухване" на Дашева, която пише следното под поста за срещата на Кралев с медалистите от Световното първенство по лека атлетика за хора с увреждания и техните треньори.

Тя пише следното:

"Кое е доброто. Един ден водите дело срещу тях, на другия променяте правила за да изглеждате добри. Къде са Ви принципите. То затова и спиртът е умрял. Безпредметен PR. Да тези спортисти заслужават внимание, но без преиграване. Какво ще правите сега с Дефлимпикс и за тях ли ще промените отново правилата за да сте добри".

Логично изникват няколко въпроса: Какви са познанията по правопис на госпожата, която иначе е стигнала до титлата професор? Владее ли се психологически Дашева, когато пише срещу политическите си опоненти, защото се вижда, че допуска комични грешки?

Защо по нейно време не беше направено абсолютно нищо не само за спортистите с увреждания, а и за нормалните спортисти? И не на последно място - чия беше идеята толкова комична фигура да управлява българския спорт. Пък било то и само за три месеца...

Още по-интересно е, че в същия пост професор Дашева неясно защо отбягва отговора на конкретни въпроси за нейното злополучно управление.

Като например за списък с нецелесъобразно изразходвани средства и безпрецедентния натиск върху борда на директорите на "Академика" за опрощаването на един дълг към дружеството...

Наздраве, професор Дашева!

 

Апропо, в злобата си кадърът на НСА бърка елементарно фактите. А те са, че не сегашният министър е водел дела срещу спортистите с увреждания, а те срещу него в Комисията по дискриминация. Която се произнесе, че такава няма. И всъщност министър Кралев е прав. Ама къде да ги мисли тези неща озлобената професорка...

Победа, две ремита и три загуби за нашите на Европейското индивидуално първенство по шахмат

Антоанета Стефанова с успех над Моника Стойковска

Шансът за нова олимпийска квота в гребането още е жив

Кристиан Василев на финал на квалификацията в Унгария

Хиляди полицаи пазят олимпийския огън

Вижте подробности

Боряна Калейн е втора в многобоя след първия ден на СК в Ташкент (ВИДЕО)

Никол Тодорова заема 17-а позиция

Спортното министерство не дава стадионите "Септември" и "Юнак" на Столична община

Вижте официалната позиция на ММС

Нейков и Ангелова гонят финали през репешажи на ЕП по гребане

По-рано днес Кристиан Василев си осигури място в полуфиналите на скиф

Първият в България VIP Bell Link GRAND бе спечелен на сайта на WINBET

Късметлията спечели над 210 хиляди лева

Българин в преследване на олимпийска квота в гребането

Вижте подробности

Без наши на финалите на отделните уреди на Европейското по спортна гимнастика

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки