Апоел вече е на българска земя

400 фена на Апоел (Беер Шева) ще пристигнат, за да подкрепят отбора в решителния мач

Апоел вече е на българска земя

 Отборът на Апоел (Беер Шева) пристигна във Варна днес за втората среща от 3-ия квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът в сряда на стадион "Лудогорец Арена" е с начален час 21:30 часа, а "червените" от пустинята Негев имат преднина от два чисти гола срещу "орлите". От Варна израелците се качиха на автобус, който ще ги вози малко над 1 час до Разград.

 
Проблемите с контузени и невъзстановени състезатели продължават да тормозят треньора Бахар, но общо взето големи промени в групата в сравнение с първия мач няма.
 
Нападателят Нив Зрихан тренира преди заминаването, но треньорът Барак Бахар и лекарите решиха да не рискуват с включването му и така той отпадна от групата за България. Също така атакуващият полузащитник Исаак Куенка не попадна в списъка, след като рехабилитацията не успя да му помогне да се върне на терена. След като пропуснаха мача с Апоел (Ашкелон) от турнира за "Тото Къп", Маор Меликсон и Елианив Барда са част от тима и пристигнаха във Варна. За Меликсон почти е сигурно, че ще започне като титуляр, ако не усети възобновяване на болката, докато ситуацията с Мохамад Гадир е под въпрос.
 
Чешкото попълнение в атаката Томаш Пекхарт, който не беше на разположение за първата среща сега е в групата и на него ще се разчита.
 
"Аз все още не познавам както трябва всичките си съотборници", заяви Пекхарт при пристигането си във Варна. Чехът по всичко изглежда, че ще стартира мача от пейката.
 
Сайтът Sport.walla твърди, че треньорът Барак Бахар едва ли ще направи кой знае какви промени в стартовите 11.
 
"Доволен съм от състоянието на всички в отбора. Томаш Пекхарт показва защо сме го взели, макар още да не е напълно готов. Ако се наложи, ще го използваме срещу Лудогорец, но това е един много силен отбор и ще преценим в последния момент дали ще играе", заяви още наставникът на Апоел (Беер Шева).
 
По време на полета се оказа, че нигерийският полузащитник Джон Огу има страх от летене, та се налага капитанът Елианив Барда да го успокоява. Той дори документира с телефона си стреса, който изживява Огу по време на полета. Медията One.co.il публикува клипчето на сайта си, както и се чува гласът на Барда, който казва: "Спокойно, спокойно Джон, сега ще се приземим".
 
400 фена на Апоел (Беер Шева) ще пристигнат, за да подкрепят отбора в решителния мач.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки