Звездата на Апоел до последно под въпрос за реванша срещу Лудогорец

Ако Меликсон не бъде готов, то на дясното крило ще излезе Мохамад Гадир

Звездата на Апоел до последно под въпрос за реванша срещу Лудогорец

 Атакуващият полузащитник на Апоел Беер Шева - Маор Меликсон до последно ще бъде под въпрос за реванша от третия кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец.


Меликсон все пак ще опита да тренира на пълни обороти, а наставникът Барак Бахар ще чака становището на лекарите. Двубоят е в сряда от 21.30 часа.
 

Ако Меликсон, който беше заменен заради травма в прасеца в първия мач не бъде готов, то на дясното крило ще излезе Мохамад Гадир, а Елианив Барда ще бъде сам в центъра на нападението. Барда също излиза на терена след контузия. 
 
 
Ентусиазмът в Израел е голям предвид резултата в първия мач, президентката на клуба Алона Баркат пристигна заедно с тима, а към момента малко над 300 фена на Апоел са пристигнали в България.
Медиите изчисляват, че най-много една промяна да има в сравнение със състава от първия мач. Мигел Витор и Шир Цедек отново ще заемат центъра на отбраната. Махаран Ради, Джон Огу и Дан Айнбиндер ще играят в средата на терена. Тази сутрин футболистите на треньора Барак Бахар направиха сесия във фитнеса.
 
 
"Имаме добро предчувствие за изхода от двата мача, но не искам да излиза, че подценяваме българите или смятаме, че нямат шансове. И преди първия мач, и преди втория, те си остават един много силен отбор, коментира вратарят Гай Хаимов пред сайта Sport5.co.il. 
 
 
С контузия е вече младият нападател Амир Халили, който е в групата, но е скъсал менискус и отпада от сметките на Бахар. Така или иначе за утрешния мач Халили не беше предвиден като основен играч.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки