Трябваше да спечелим, съжалява Загорчич след ремито на „Тича”

"Марио Кирев бе малко нестабилен психически"

Трябваше да спечелим, съжалява Загорчич след ремито на „Тича”

„Направихме всичко по силите си, за да стигнем до победата и трябваше да спечелим, но не се получи. Има и такива моменти.”

Това заяви Златомир Загорчич, след като воденият от него отбор на Славия записа равенство 1:1 при визитата си на лидера в класирането Черно море.

„Нуждаем се от време. Трябва да сме по-концентрирани и да влизаме по-здраво в единоборствата. Мисля, че ще се получи”, посочи наставникът на „белите” след срещата от петия кръг на Първа лига, играна на „Тича”.

„До техния гол бяхме по-добри и имахме повече ситуации. Ударихме греда и създадохме много ситуации. Докато аз съм треньор, Славия ще играе винаги за победа”, отсече сърбинът.

„Във футбола винаги има как да се подобряват нещата. Трябва да се работи здраво и всичко ще се получи.”

Защо Славия освободи Марио Кирев?

„Не мога да коментирам, такова бе решението на клуба. Пожелавам му да си намери бързо нов отбор, той е добро момче и качествен вратар. Психологически бе малко нестабилен в Славия и навярно това е причината да го освободим. Ще се върне сега едно момче, което играе под наем, за да имаме трима вратари.”

За трансфера на Дуде Ндонгала, който премина в Ботев Пловдив:

„Не знам защо Дунгала не продължи с нас, така е решил. Няма да търсим нови на всяка цена. Трябва ни качество, винаги се нуждаем от добър футболист и ако намерим – ще го вземем. Няма значение на какъв пост. Ако не, продължаваме с тези хора.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки