Сексскандалът със съдийката влиза в съда

„Ще се радвам да излезе виновен в собственото си дело", коментира тя

Сексскандалът със съдийката влиза в съда

Сексскандалът във футбола се пренася към съдебната зала.

Обвиненият шеф на областния съвет в Монтана Ангел Стоянов завежда дело срещу футболната съдийка Теодора Тодорова, а тя заяви:

„Ще се радвам да излезе виновен в собственото си дело".

„Всичко започна след служебен обяд през октомври. Предложи ми дискретна връзка. Но понеже говореше, когато бяхме насаме, нямаше как да мога да докажа думите му. Споделих със съпруга си и решихме да го направим с писане. Затова и му пусках въдица с някой израз", разказа Теодора пред Нова телевизия.

След скандалните чатове във вайбър тя за първи път предостави и записан разговор с футболния шеф. „Ако аз не искам да свириш, нямаше днес да ти купя екип. Целуни ме, целуни ме. Искам да умра", казва Стоянов.

„Трудно го търпях. Доста хора от футболните среди ни предупреждаваха, че той е по тънката част. Отдавна й казах, че трябва да изкараме тези чатове", каза мъжът на Теодора Свободин Колев.

„Ангел Стоянов назначава кой съдия на кой мач ще отиде. Донякъде от него зависи и кого и как ще се лансира. През полетния полусезон трябваше да изляза да свиря, но той излизаше с мотива, че съм в управителния съвет на „Атлетико" (Лом). Излязох от управителния съвет, отидох и му занесох документ, но него това всъщност явно не го интересуваше", продължи Тодорова.

„Абсолютно всичко е долна манипулация. Тази седмица завеждам дело. Там ще се разберат нещата. Тази жена създаде дискомфорт на семейството ми", контрира Ангел Стоянов, председател на областния съвет в Монтана.

„Всички жени са хубави. Хубаво е, когато си падате по жени. Проблемът е, когато си падате по мъже", отговори той на въпрос харесва ли Теодора. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки