Габонски национал разкри какво е провалило трансфера му в Левски

"Приключих с Локо (ГО), бих останал в България", обяви Юлис Ндонг

Габонски национал разкри какво е провалило трансфера му в Левски

Габонският национал Юлис Ндонг даде интервю пред колегите от livesport.bg. 24-годишният дефанзивен халф разкри, че е уредил взаимоотношенията си с Локомотив Горна Оряховица и вече е свободен агент. Полузащитникът добави, че би останал да играе в България, ако получи оферта от роден клуб.

 

Ндонг обяви, че през зимата е бил пред трансфер в Левски, но високата трансферна сума, която са поискали от Локомотив за него е провалила сделката.

 

"Имах сериозни проблеми с бившия ми клуб Локомотив (Горна Оряховица). Не исках да оставам в тима, след като изпаднахме и пожелах да разтрогна договора си. Първоначално те не ме пуснаха и така се провалиха няколко възможности да премина в други отбори. Сега вече съм свободен агент, след като уредих взаимоотношенията си с Локомотив", призна Ндонг.

 

"В момента чакам подходяща оферта. Имаше някои запитвания от клубове от Тунис, Азербайджан и Финландия, които не ме удовлетворяват. С удоволствие бих продължил да играя в България, ако някой отбор ми отправи оферта", сподели халфът.

 

"Да, наистина Левски ме искаше през зимата", разкри 24-годишният футболист. "Нещата обаче не се получиха, защото Локомотив поиска висока трансферна сума за мен". 

 

"Надявам се съвсем скоро да си намеря нов клуб, след като съм свободен агент. Сезонът вече стартира и няма време за губене. Сериозно бих обмислил оферта от български клуб", завърши Юлис Ндонг

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки