Сензациите в пресата: Мидълзбро следи Чорбаджийски, Левски изпуска бразилец

Сензациите в българската спортна преса от днес, 22 август 2017 г., вторник

Сензациите в пресата: Мидълзбро следи Чорбаджийски, Левски изпуска бразилец

 Сензациите в българската спортна преса от днес, 22 август 2017 г., вторник:
 

Тема спорт: Човекът на Мидълзбро си хареса Чорбаджийски

Един от шефовете на Мидълзбро Гари Гил е харесал изявите на защитника на ЦСКА Божидар Чорбаджийски (22 г.). Англичанинът бе на работна визита в България, като посети срещата с Витоша Бистрица на "Армията", а също и дВубоя между червените и Лудогорец в Елитната група до 17 г. в Панчарево.

Според Sunderland Echo Гил е останал най-впечатлен от Чорбаджийски, който се разписа на два пъти с глава до почивката след центрирания на Тиаго Родригес. Капитанът на ЦСКА е влязъл в списъка с играчи, които и занапред ще представляват интерес за Мидълзбро и ще бъде наблюдаван допълнително. Тимът от "Ривърсайд" изпадна от Висшата лига през миналия сезон и сега се състезава в Чемпиъншип. А това първенство би могло да пасне добре на Чорбаджийски предвид отличната му физика.

Освен бранителя на мача с Витоша бяха следени още Антон Недялков, Кристиян Малинов, Кирил Десподов и Фернандо Каранга, като на срещата присъстваха скаути от 3 континента.


Тема спорт: Левски предлага 20 хиляди евро на Ники Михайлов?


 
Заплата с размер на 20 000 евро на месец е предложението на Левски към вратаря Николай Михайлов, твърди trud.bg. Лично собственикът на клуба Спас Русев е водил преговорите с националния страж през изминалата седмица. Месечното възнаграждение не включва различни видове бонуси като премии за спечелени мачове, сухи мрежи и трофеи -за справка Боян Йоргачевич, сръбският вратар на сините, е прибирал през изминалата кампания по 500 евро, ако завърши двубой без допуснато попадение.
 
За последно Михайлов игра във втория ешелон на Турция, където изпадна с Мерсин, в момента той е свободен агент. Юношата на сините напусна "Герена" през 2007 година - бе продаден на Ливърпул. След това той бе преотстъпен на Твенте, с който стана шампион на Холандия. Кариерата на 29-годишния играч зацикли след продажбата му в италианския елитен Верона.
 
Очаква се утре да стане ясно дали Ники Михайлов ще се завърне в Левски. Ако това се случи, то клубът ще преотстъпи младока Николай Кръстев на Ботев Враца и ще пробва да се раздели с Боян Йоргачевич. В момента сърбинът се лекува от контузия. Заради травми в рамото и лакътя той не е играл от 25 февруари, когато бе на вратата срещу Локо Горна Оряховица.

Меридиан мач: Мениджърска война проваля сделката за Бресан

Мениджърска война между търсачи на комисиони в Бразилия на този етап проваля трансфера на бразилеца Бресан от Гремио в Левски. По информация на „Меридиан Мач“ именно този централен защитник е бил първият конкретен футболист, за чието привличане е настоял Делио Роси. Бресан е бил склонен да дойде в София, независимо от това, че треньорът на южноамериканския клуб му е заявил, че иска да разчита на него.
 
Заради зациклянето, „сините“ са се насочили към резервни варианти, като единият от тях е ислан-децът от Макаби Хайфа Холмар Ейолфсон.

Меридиан мач: Българин може да стане „златна кокошка“
 

 
Италианският сайт Calciomercato прогнозира, че младият талант на Ботев (Пд) Кристиан Добрев може да се превърне в „златна кокошка“ за Удинезе, ако бъде привлечен при „черно-белите“.
 
Медията публикува материал, в който се казва, че трансферът на Добрев може да се превърне като този на Педро Пе-рейра в Бенфика.Въпросният футболист е привлечен като юноша от Бенфика в Самп-дория и след два сезона за генуез-ците е продаден отново на Бенфика срещу 2,66 милиона евро. В момента вървят преговори между Ботев и Удинезе за продажбата на родения в Бургас нападател. Добрев беше миналата седмица в Удинезе, където бе подложен на медицински тестове, а освен това направи и няколко тренировки с италианците.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки