Сензациите в пресата: Левски чака нов днес, ЦСКА се оглежда за плеймейкър

Лудогорец продава Мисиджан, Даниел Златков пак вариант за канарчетата, Ники Михайлов с оферти от Белгия и още…

Сензациите в пресата: Левски чака нов днес, ЦСКА се оглежда за плеймейкър

Сензациите в пресата днес, сряда, 06.09.2017 година:

„Марица”: Яя Меледже отиде в Израел за подпис

Халфът на Ботев Пловдив Яя Меледже напусна лагера на тима. Вчера той замина за Израел, за да подпише с местен отбор преди затваряне на трансферния прозорец. Котдивоарецьт става третият, който напуска канарчетата в последния месец и половина. Омар Косоко бе продаден в ОАЕ на водения от Марадона втородивизионен тим Ал Фуджейра, а Виктор Генев подписа с Ашдод. Именно този отбор е вариант за привличането на Меледже. Той е силно желан и от Бейтар Йерусалим, който бе съперник на пловдивчани в квалификациите за Лига Европа. Вариант е и още един отбор - Макаби Петах Тиква. Играчът държи трансферът да бъде осъществен, тъй като не искал да остане повече на Коматево.

„Тема спорт”: Левски чака нов днес

Ръководството на Левски прави всичко възможно да привлече нов футболист до затварянето на трансферния пазар у нас тази вечер. Сините имаха няколко варианта за попълнение и водеха паралелно разговори с тях. На спортно-техническия щаб бе предложен и босненски играч. Най-вероятно обаче неговото взимане ще бъде отложено за зимата. Очаква се днес Левски да се раздели с някои от атакуващите си футболисти. Ненужни на "Герена" са Амаду Сукуна, Бабатунде Аденижи и Франсис Нар. Първият е силно желан от Локомотив Пловдив и няма да е изненадващо, ако двата клуба си стиснат ръцете. Нар пък може да отиде под наем в Черно море. Аденижи отхвърли предложение да заиграе в албанския Шкендербеу.

„24 часа”: ЦСКА се оглежда за плеймейкър

Халф, който да може да прави играта, остава приоритет за ЦСКА в следващите дни. Това обаче може да е само свободен агент. „Червените" се надяват, че след затварянето на трансферния пазар ще останат достатъчно качествени играчи без договор. Продължава да се търси и алтернатива на Каранга, който до момента е незаменим в атака. При контузия или наказание на бразилеца нито Кевин Кубемба, нито Милчо Ангелов са на нивото му и ще има доста сериозни проблеми за Стамен Белчев.

„Тема спорт”: Лудогорец може да продаде Мисиджан

Лудогорец може да осъществи още един изходящ трансфер. Медиите в Турция пишат, че шампионите са се договорили с местния Бурсаспор за продажбата на холандското крило Върджил Мисиджан. Този тим искаше футболиста още в средата на август. Тогава обаче предлагаше твърде малко пари. Според информациите от южната ни съседка офертата е била за 1 млн. евро, докато орлите са поискали 2,5 млн. Сега обаче от Бурсаспор са излезли с предложение от 1.5 млн. евро и бонуси. Това би трябвало да склони Лудогорец да продава, а според "Милиет" сделка се очаква да има до няколко дни. Трансферният прозорец в Турция е отборен до 8 септември. Ако наистина Мисиджан е пред договор с Бурсаспор, то той може да не играе днес за орлите срещу Левски. През лятото Лудогорец продаде Джонатан Кафу на Бордо и Хосе Паломино на Аталанта.

„Тема спорт”: Ники Михайлов с оферти от Белгия

Вратарят Николай Михайлов може и да не се завърне в Левски. Стражът, който в момента е свободен агент, ще пътува до Белгия, за да води преговори с местни тимове, съобщи Дарик радио. Михайлов има вариант да се завърне в родния си Левски, но неговото желание е да играе в чужбина. Развръзка трябва да има до края на седмицата. Стражът е отклонил няколко оферти от други страни, защото не са го задоволили финансовите параметри, които са му предложени. За последно Ники Михайлов пази в турския Мерсин, който изпадна в третия ешелон.

„Тема спорт”: Даниел Златков пак вариант за канарчетата
Централният защитник Даниел Златков може пак да заиграе в Ботев Пловдив. Бранителят е бил предложен на спортно-техническия щаб на канарчетата от две места. Както е известно, Виктор Генев премина в израелския Ашдод и в момента старши треньорът Николай Киров-Белия търси вариант за негов заместник за партньор на Пламен Димов. На Белия са били предложени и няколко бранители от чужбина, предимно от франция. Не е изключено засега Киров да разчита на Радослав Терзиев и на малко по-късен етап да вземе Златков. Очаква се много скоро той да стане свободен агент, тъй като приключва отношенията си с беларуския Шахтьор Солигорск. Причината е, че новият треньор на тима не разчита на него. Говори се, че Даниел Златков ще участва в новото издание на "ВИП брадър" и след неговия край може да се завърне при канарчетата. Той бе част от Ботев Пд в периода 2014/16, като записа 33 мача. Вариант за отбраната на жълто-черните доскоро бе Илия Миланов, но Белия и щабът му са се отказали от привличането му.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки