Започна обратното броене до мача на Стоичков

Вратите на стадиона в Стара Загора отварят в 17:30 часа

Започна обратното броене до мача на Стоичков
Обратното броене до феноменалното футболно шоу в Стара Загора „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков и приятели“ стартира от днес.
 
До уникалното събитие, което на 20 септември ще събере на зеления терен едни от най-големите имена на испанския гранд и всепризнати български футболни величия, остават броени дни. Зрителите и гостите на града ще трябва да се запознаят с организацията в деня на срещата, за да няма излишна суматоха. 
 
Пропускателният режим за влизане на стадион „Берое“ ще се осъществява през общо 5 контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадиона - 3 КПП-та откъм кръговото кръстовище пред самия стадион, които ще водят към входове с номера 1, 2, 3 и 4 и още две КПП-та откъм улица „Берое“, които ще водят към входове с номера 5 и 6.
 
Пунктовете ще бъдат отворени от 17:30 ч., а самите входове на стадиона ще започнат да се пропускат посетители от 18:00 ч. Затворен за преминаване за автомобили ще бъде района около стадиона, а именно ул. „Братя Митови“, ул. „Берое“, както и кръговото кръстовище пред стадион „Берое“. 
 
Забранено ще бъде влизането на стадиона с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.
 
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на стадиона също е стрoгo забранено.  Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възстановена стойността на билета.
 
В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А и В.
 
Лица до 18 години ще могат да присъстват на шоуто с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. 
 
Най-големите фенове на носителя на „Златната топка“ Христо Стоичков ще имат възможност да се сдобият с фен артикули на Камата в специално обособени пунктове пред входове 1,2 и 5.   
 
Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.
 
Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Пропуските са с цени между 30 и 80 лв.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки