Големият Стан също прави грандиозно шоу! Има оферти да се завърне на терена

Стенли имал оферта от Индия

Големият Стан също прави грандиозно шоу! Има оферти да се завърне на терена

Стилиян Петров обмисля да направи шоу, подобно на тези, които вече сътвориха Стоичков и Бербатов. Освен това, Стенли разкри, че има оферти да се завърне като професионален футболист на терена.

 

"Имам идея също да организирам подобен мач. Станаха три големи мача - един на Митко Бербатов и вече два на Стоичков. И аз имам също идея. Но има време да организирам нещата. Има много неща, които мога да направя. Футболът обединява. Може би един мач. Но в момента е доста пренаситено, така че не първо видя за удобни дати - кога може да стане.

 

Разбира се, че ми лиспва футболът. Мисля, че на всеки един, който днес беше на терена, му липсва. Не мога да крия, че в момента имам оферти. Но за момента по-скоро тази идея с моето завръщане по-скоро се отдалечава, отколкото да се приближава. Все още не съм взел решение. Имах оферта от индия, но реших да не отивам, поради различни причини. Заради това, през което преминах, дестинацията е неприемлива за мен. Така че това отпадна. Има други две, които в момента обмислям.

 

Фондацията ми се развива много добре. Организираме две големи събития.

 

Голфът също върви много добре. Напредвам. Засега Ицо и Балъков са доста по-добри от мен. Но полека - лека ги настигам. Надявам се някой ден да успея", коментира Стенли.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки