Алдервейрелд: Щастлив съм в Тотнъм, но ще видим какво ще стане

“Имах отличен разговор с мениджъра", сподели белгийският бранител

Алдервейрелд: Щастлив съм в Тотнъм, но ще видим какво ще стане

Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд заяви, че е щастлив при “шпорите”, макар проточилите се преговори за нов контракт на защитника, който провокират все повече спекулации за бъдещето му. Белгиецът изигра три впечатляващи сезона след преминаването си от Атлетико Мадрид и се наложи като един от най-стабилните играчи във Висшата лига. Негови представители започнаха разговори с тима от северен Лондон за нов контракт от миналия декември, но резултат все още няма, а настоящото споразумение между двете страни е до 2019-а.



“Имах отличен разговор с мениджъра. Заявих му, че съм изцяло фокусиран към футбола и представянето си в този момент. Можете да видите, че съм щастлив тук и опитвам да направя най-доброто за отбора. За останалото не знам, ще видим какво ще стане”, заяви Алдервейрелд, но все пак призна, че към този момент не текат нови разговори за продължаване не контракта му.



Той формира отлично взаимодействие в центъра на отбраната с новопривлечения за рекордна сума Давинсон Санчес и съотборникът си в националния отбор Ян Вертонген.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки