Белчев: Забранил съм да се говори за Левски (ВИДЕО)

От шест гостувания има само една загуба, хвали Пирин наставникът

Белчев: Забранил съм да се говори за Левски (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е издал категорична забрана играчите  му да говорят за мача с Левски. Вечното дерби е след седмица, но преди това на "червените" им предстои домакинство на Пирин утре от 20:00 часа.

 

“Още от началото на седмицата съм забранил да се говори за Левски. Първо имаме мач с Пирин, който трябва да го изиграем по най-добрия начин и да го спечелим. После ще имаме време да мислим за Левски”, категоричен е той.
 
“Надявам се паузата да се е отразила добре. Обърнахме внимание на много детайли в играта ни, въпреки че 7 от момчета ги нямаше заради ангажименти с националните отбори. Имаше неща, които изчистихме и дано още утре се види това в мача с Пирин”, каза още треньорът.
 
“Пирин е един отбор, който в никакъв случай не бива да бъде подценяван. От шест гостувания има само една загуба, една победа и четири равенства. Пирин ще играе много затворено на “Българска армия”, ще приема играта в собствената половина. Трябва все пак да се опитаме ние да наложим настроението в мача чрез трайно владеене на топката, игра по фланговете и повече агресия”, добави Белчев.
 
“Очаквам пълна мобилизация от страна на момчетата. Видяха какво се случва, когато изневерим на стила си на игра. Не мисля, ча мача с Етър бе чак толкова слаб, но дано сме си извлеки поуките и да не правим едни и същи грешки”, продължи той. 
 
Накрая Белчев внесе яснота за състоянието на контузените Чорбаджийски и Александър Георгиев, които ще пропуснат гостуването в Благоевград.
 
“Медицинският щаб прави всичко възможно да вдигне Чорбаджийси и Сашо Георгиев. Надявам се от понеделник да се включат пълноценно в заниманията на групата”, обясни специалистът.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки