Сензациите в пресата: Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък

По 10 и 15 лева струват билетите за Вечното дерби

Сензациите в пресата: Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък

Сензациите в пресата днес, вторник, 17-и октомври 2017 година:

 
 
"24 часа": Наказателен лагер в ЦСКА от четвъртък 
 
Ръководството на ЦСКА умува дали да не събере отбора на наказателен лагер от четвъртък заради чутовната издънка при равенството 0:0 с Пирин у дома. Следващият мач е с Левски и при загуба всички надежди за първото място се изпаряват.
 
Контузените Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов и Стойчо Атанасов тренираха наравно с останалите и ще са готови за мача. Десподов получил болки в кръста на последната тренировка преди Пирин и заради това пропуснал мача.
 
Срещу благоевградчани обаче се видя тоталната зависимост на ЦСКА от Каранга, който пък нямаше ден и бе обезвреден тотално от защитниците на Милен Радуканов. Единственият, който не отправи пас към него, бе вратарят Чернаускас.
 
"Тема спорт":  По 10 и 15 лева струват билетите за Вечното дерби
 
 
Левски и ЦСКА взеха решение да увеличат цените на билетите за сблъсъците между тях през настоящия сезон. През миналата кампания феновете на "сини" и "червени" гледаха Вечните дербита срещу 12 и 5 лева, а сега те ще са по 15 лева за секторите А и В, а тези за Б и Г са по 10 лева. 
 
Мачът е в събота, 21 октомври, от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
 
Пропуските ще бъдат пуснати в проуажба още от днес. От "Герена" съобщиха, че са сменили разпространителя на талони.
 
"Обръщаме внимание, че Левски има нов партньор в разпространяването на билети за своите домакински срещи и това е Еventim. От 17 октомври желаещите ще могат да си закупят пропуск от намиращите се в техния град каси на Еventim, както и в партнъорските каси: бензиностанции ОМV, Технополис, Български пощи, книжарници Оrange, билетен център НДК и онлаин на www.eventim.bg.
 
Талоните за мача ще са налични сьщо в магазина на Левски в сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", както и на касите на улица "Тодорини кукли". Работното време е от 12:00 до 18:00, а в дните до двубоя от 10:00 до 18:00. В деня на мача, 21 октомври, билети ще се продават на касите на Националния стадион.
 
 
"Меридиан Мач“: Кубрат губи 3 милиона паунда
 
Кубрат Пулев ще изпусне рекордния за българския спорт хонорар от З милиона паунда заради контузията си. Самият мач с Джошуа се очакваше да генерира приходи от около 20 милиона, плюс още поне 2 милиона от тв права. Гала вечерта в Кардиф дори бе купена от американския телевизионен гигант Ѕhowtime, който е част от НВО. Медията имаше намерение да пусне мача чрез системата рау рег view. За същата услуга в Европа Ѕку Ѕроrts поиска 20 паунда, за достави битката до крайния потребител.


"България днес":  Надежда за отбора на Херо: Защитата на Брага издиша
 
Защитата на Брага издиша и това притеснява сериозно треньора на отбора Абел Ферейра, твърдят медиите в Португалия. Иберийците посрещат Лудогорец в мач от третия кръг на групите в Лига Европа, след противоречиво пред ставяне в турнира за Купата на страната.
 
Брага продължи напред след успех с 3:2 над Сао Мартиньо, скромен отбор от предградие на Порто. Допуснатите две попадения от футболисти с аматьорски статут сериозно притесняват щаба на португалците.
 
„Важно е, че продължаваме напред - твърди Ферейра. - Никой няма да си спомня как се е развил мачът сьс Сао Мартиньо, ако се представим успешно в следващите кръгове. Предупредих моите футболисги, че трябва да бъдат мобилизирани дори в такъв мач. В крайна сметка мога да кажа, че имахме контрол над събитията на терена“
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки