Алегри за червения картон на Манджукич: Искам да му благодаря

“Така или иначе, мислех да дам почивка в следващия мач", заяви треньорът на Ювентус

 Алегри за червения картон на Манджукич: Искам да му благодаря
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри благодари на Марио Манджукич, който получи червен картон още през първото полувреме срещу Удинезе. Без хърватския нападател Юве вкара 4 гола след почивката и срази домакините с 6:2.


“Така или иначе, мислех да дам почивка на Манджукич в следващия мач. Всъщност, искам да му благодаря, защото след червения картон ни се наложи да си припомним какво е да изстрадаш победата и да се бориш със зъби и нокти за нея. Нуждаехме се от нещо подобно. С човек по-малко отборът беше много по-концентриран”, заяви Алегри.


“Това беше ключов момент от сезона. Хубаво е, че скъсихме дистанцията до лидерите. Сами Кедира има много повече възможности да се включва напред сега в сравнение с предишните години, затова и отбеляза хеттрик”, продължи Алегри.


На въпрос доволен ли е, че Леонардо Бонучи няма да играе за Милан срещу Юве, след като вчера получи червен картон в мача с Дженоа, треньорът на “бианконерите” отвърна:


“Бонучи има 7 сезона в Ювентус и щях да се радвам да го видя срещу нас, защото винаги е по-добре да срещнеш съперника с най-добрите му играчи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки