Георги Марков: Миньор аут от "А" група

Изпълнителният ди­ректор на Локомотив София Георги Марков изрази пред "7 дни спорт" своето възму­щение от нанесения му побой от страна на фенове на Миньор

Георги Марков: Миньор аут от "А" група
Изпълнителният ди­ректор на Локомотив София Георги Марков изрази пред "7 дни спорт" своето възму­щение от нанесения му побой от страна на фенове на Миньор. Бив­шият футболист е най-възмутен от факта, че не е имало служители на реда, които да пре­дотвратят нахлуването на ултрасите във VIP ложата на стадиона в Перник.
 
- Ако зависи от мен, ще настоявам за из­хвърлянето на Миньор Перник от "А" група. За съжаление обаче нищо не зависи от мен. Така че очаквам БФС да накаже подобаващо отбора на Миньор. Ние отидохме в Перник да играем футбол, а не да се бием. Като не
могат да си направят организацията, да не ме слагат при фено­вете. Да си измислят къде другаде да седят привържениците им, заяви Марков.
 
Изпълнителният ди­ректор призна, че си е извадил медицинско в "Пирогов". Решение за санкция на Миньор трябва да бъде взето на заседанието на Дисциплинарната комисия на БФС във вторник.
 
- Какво е това нещо? Няма нито един човек охрана на стадиона. Целия мач го охраня­ват 10 полицаи. После дойдоха още полицаи, но не задържаха нито един от нападателите. А те ме ритаха по кра­ката, удряха ме... Аз също можех да се бия, но ще задържат мен.
Иначе не се страхувам. Мен са ме псували много повече публика, но това да те плюят и да те удрят във VIP ложата го няма никъде. Сега очаквам да ги на­кажат, защото, повяр­вайте ми, случилото се го няма никъде по света", допълни Георги Марков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки