Делио Роси: Заслужавахме да спечелим (ВИДЕО)

„С човек по-малко създадохме повече положения, отколкото в други мачове”, каза треньорът на Левски след 1:0 над Локо Пд

Делио Роси: Заслужавахме да спечелим (ВИДЕО)

„Променихме схемата, но след червения картон нямаше как да разберем дали новата постройка действа добре. В крайна сметка обаче заслужавахме да спечелим.”

Думите са на Делио Роси, треньор на Левски, който изпробва тактическа постройка с ромб в средата на терена при минималната победа над Локомотив Пловдив на „Герена”.

„Сините” се наложиха с 1:0 над „смърфовете”, макар че играха с човек по-малко през второто полувреме, защото в 42-ата минута червен картон получи Иван Горанов.

„Новата постройка е една алтернатива, която всеки отбор трябва да има. Необходим ни е и резервен план за следващите мачове”, каза италианският наставник на Левски.

„Парадоксалното е, че с човек по-малко създадохме повече положения, отколкото в някои други мачове. Мислехме за атаката, дори в числено намален състав и можехме да отбележим още попадения. Ако бяхме вкарали втори гол, щяхме да решим мача доста по-рано.”

„Всяка победа ни дава увереност. В последните два мача играхме срещу силни отбори и се представихме противоречиво, затова успехът днес бе много важен.”

"Проблемът не е, че не вкарваме голове, а това, че не създаваме положения за гол. Ако правим това, рано или късно ще успеем да отбележим.От три месеца откакто съм тук съм опознал футболистите и се опитвам да донеса баланс в отбора. Определено трябва да направим скок напред в развитието ни, днес се видя, че се опитахме да променим облика си. Мога да поздравя футболистите си, че контролираха добре мача."

"За един отбор се изисква време да се промени, не е балон, за да го надуеш с въздух. Бях много напрегнат накрая, защото исках да гледам друг мач, а не 10 на 11 души. За да подобрим мнението на феновете, трябва да показваме по-добри игри и се опитваме да го правим по най-добрия начин. От моя страна никога няма да чуете да критикувам тези, които критикуват нас. Чувам мненията на всички, но накрая взимам решенията с моята глава."


"Все още сме ноември и е рано да се мисли за зимната селекция, но след мачовете през декември ще започнем да мислим в тази посока. Тази пауза за националните отбори ще ни донесе спокойствие. Казах на собственика, че процесът на промяна на Левски няма да е лесен, това е спираловиден път, но с работа ще стигнем там, където искаме."

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки