РАДОСТ В МАНЧЕСТЪР: Ибра и Погба пред завръщане!

Двамата вече тренират на пълни обороти с Манчестър Юнайтед

РАДОСТ В МАНЧЕСТЪР: Ибра и Погба пред завръщане!

Двама от най-ключовите футболисти в състава на Манчестър Юнайтед през миналия сезон са възстановени и вече са близо до завръщане на терена, твърдят медиите на Острова.

Златан Ибрахимович и Пол Погба тренират на пълни обороти със съотборниците си и могат да попаднат в групата на „червените дяволи” още за съботния двубой срещу Нюкасъл, тръби таблоидът „Сън”.

Шведският нападател, който миналия месец навърши 36 години, не е играл от месец април, когато получи травма.

Тя постави кариерата му под въпрос, но Ибра получи договор до края на сезона и дори се възстанови по-бързо от очакваното, тъй като първоначалните прогнози бяха да е аут до края на декември.

За негов заместник бе взет Ромелу Лукаку от Евертън. Последният получи екипа с номер девет и започна много силно сезона, докато Златан взе „десетката” и неотдавна разкри, че е пред завръщане.

Рекордната клубна покупка Пол Погба пък игра за последно преди повече от два месеца, тъй като на 12-и септември получи контузия в мач срещу Базел от Шампионската лига.

След травмата му се влоши и представянето на Юнайтед и понастоящем тимът изостава с 8 т. от градския си съперник Манчестър Сити, който е лидер в класирането.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки