Ателтико (М) остана в играта след победа над Рома (ВИДЕО)

Гризман и Гамейро се разписаха за испанския тим

Ателтико (М) остана в играта след победа над Рома (ВИДЕО)

Атлетико (Мадрид) надви Рома с 2:0 у дома и съхрани шансовете си за излизане от Група “С” на Шампионската лига. Антоан Гризман вкара в 69-ата минута, а Кевин Гамейро добави още едно попадение в 85-ата минута. Така испанците избегнаха сбогуване още след този кръг.

 

“Дюшекчиите” вече имат 6 точки, докато “вълците” са с 8. Лидер и сигурен продължаващ напред е Челси с 10 т. В последния кръг на 5 декември Атлетико трябва задължително да спечели на “Стамфорд Бридж” и да се надява по същото време италианците да не спечелят вкъщи срещу Карабах, който пък твърдо е последен.  Атлетико има предимство пред Рома в преките двубои.
 
В другия двубой в групата по-рано днес Челси разгроми азерите с 4:0 като гост.
 
Футболистите на Атлетико стигнаха до положение в 22-ата минута, когато Коке засече с глава центриране отляво, но ударът се оказа прекалено лек за Алисон. В 38-ата минута удар на Гризман беше далеч от целта. 
 
Малко преди почивката Аугусто Фернандес все пак прати топката в мрежата на Рома, но съдията беше отсъдил нарушение. 
 
В 64-ата минута Раджа Наинголан уцели страничния стълб на вратата на Облак. Две по-късно Торес не уцели вратата в една от най-изгодните позиции за домакините до този момент. 
 
В 69-ата минута Гризман вдигна трибуните с приказно изпълнение от въздуха за 1:0.  В 83-ата Рома остана с човек по-малко, след като Бруно Перес беше изгонен за втори жълт картон. Две по-късно Гамейро реши всичко с попадението си за 2:0.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки