Във Витоша (Бистрица) мечтаят за първа победа

Акрапович сменя слабия Диау

Във Витоша (Бистрица) мечтаят за първа победа
Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов и неговите футболисти са уверени, че могат да спечелят първите си и исторически 3 точки днес срещу Локомотив (Пд).
 
Напоследък новаците започнаха да играят доста добре, като успяха да вземат точка от Левски и издържаха повече от едно полувреме без гол срещу шампиона Лудогорец в Разград. Лаптопа вече намали „романтичния“ футбол и отборът му показа отлично лице в дефанзивен план, което преди това не виждахме.
 
Друга от причините за вярата на Витоша е, че формата на Локо (Пд) е доста лоша и дори треньорската смяна не успя да събуди „смърфовете“. Те загубиха в последните си три мача, но по-шокиращото е, че създадоха общо три положения в срещите с Левски, Лудогорец и ЦСКА.
 
Ангелов няма да може да разчита на наказания Даниел Кутев. Той влезе като резерва срещу Лудогорец, но си изкара два глупави жълти картона и бе изгонен след по-малко от 20 минути на терена. До последно ще се решава и за Григор Долапчиев. Той вече тренира наравно със своите съотборници, но няма игрови ритъм.
 
В същото време след кошмарния си старт начело на Локомотив (Пловдив) и загубите от трите гранда у нас, днес Бруно Акрапович се надява да вземе първа победа начело на „смърфовете“.
 
Съперникът е повече от мечтан - тоталният аутсайдер в класирането Витоша (Бистрица). Макар и да имат само 3 точки от началото на сезона, „тигрите“ показват зъби и „черно-белите“ са наясно, че не ги чака лесен мач.
 
За двубоя на „Васил Левски“ Акрапович планира няколко промени. Най-съществената ще е на вратата. Там пусналият лек гол на ЦСКА Мори Диау ще отстъпи мястото си на Илко Пиргов. След изтърпяно наказание пък в състава се завръщат Муса Мохамед и Пламен Николов.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки