Херо: Несериозно е да пропускаш толкова, а и в защита бяхме под всякаква критика

"За мен има тенденция срещу Лудогорец! Момчета са уморени и е нормално да имат слаби моменти"

Херо: Несериозно е да пропускаш толкова, а и в защита бяхме под всякаква критика

„Имахме изключително много положения! Необяснимо е как направихме такива пропуски, а играта ни във фаза защита бе под всякаква критика. Подценявахме много ситуации и когато не вкарваш, в един момент губиш мача.”

Това каза Димитър Димитров след изненадващата загуба на Лудогорец от Верея с 1:2 в предпоследния мач от междинния XVIII кръг на Първа лига.

„Наистина тези пропуски… за мен това е меко казано несериозно, да се допускат толкова положения. Големите отбори, какъвто ние претендираме да сме, трябва от две положения да вкарват едно. А ние не мога да ги преброя колко имахме. Просто, трябва да си концентриран от първата до последната минута, особено във фаза защита, а ние подценявахме доста ситуации и оттам ни дойдоха проблемите”, посочи Херо, след което бе попитан дали според него е имало дузпа за нарушение срещу Клаудио Кешеру, каквато не бе отсъдена в полза на Лудогорец.

„Аз по принцип не исках да говоря, но ме питате - видяхте срещу Витоша каква дузпа не ни дадоха, а и сега също. Аз не искам да коментирам, защото за мен това е обидно. Просто в последните години все се говори, че на Лудогорец най-много се помага, а сега, за да покажем обратното, не се дават дузпи за нас, които ги има. За мен това е тенденция. Нямам отговор защо, освен, ако това не е тенденция. Не искам да коментирам, избягвам, защото ми е обидно и неприятно.”

Дали има доверието на футболистите си?

„Трябва да попитате тях дали имам тяхната подкрепа. Аз се опитвам да вкарам моите виждания и идеи, работейки професионално, а иначе питайте тях.”

Защо загуби Лудогорец?

„В истинските мачове е нормално да печелиш и да губиш. Нормално е да има и такива срещи. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Напротив, имахме много повече ситуации, но не успяхме да ги реализираме и в крайна сметка отстъпихме.”

Дали има натрупана умора у футболистите на Лудогорец?

„Действително тези момчета са уморени. Те почти не са почивали през лятото, заради подготовката си за квалификациите за Шампионска лига. Сега играят през три дни, а не са машини и е нормално да имат слаби моменти, както днес.”

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки